RETREATUL WISDOM

COMUNITATEA DE LUMINĂ
Retreatul Wisdom
În inima naturii, în perioada 14 – 22 august 2020, se deschide o realitate complet nouă cu informații, activități și ritualuri în care domnesc înțelepciunea, conectarea și libertatea.

14 - 22 August 2020

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Promisiunea noastră este aceea că la finalul evenimentului Wisdom vei avea puterea de a te conecta profund cu tine și cu ceilalți, de a face alegeri înțelepte și de a genera noi contexte și posibilități spre a experimenta libertatea în orice domeniu al vieții tale.

Traineri, șamani, ritualuri și transformare

Ce se întâmplă în acest retreat? Traineri și șamani din diferite colțuri ale Europei se adună la o cabană în vârf de munte, într-o pădure din județul Bacău, să împărtășească informații, experiențe prețioase și să te sprijine să accesezi înțelepciunea și puterea care îți vor schimba viața.

Pe parcursul întregului retreat primești provocări și susținere de la traineri iscusiți, printre care și Marius Spiridon, pentru a face salturi spectaculoase. Marius are puterea de a-i ghida pe oameni să obțină claritate, înțelepciune, să-și descopere misiunea și să se regăsească pe ei înșiși.

Marius este completat de abordarea spirituală a Angelei Stafii. Angela descrie experiențele ei de viață până acum în felul următor: “La început a fost filosofia și apoi m-am căutat. Am tot felul de etichete și diplome: dr. în filosofie, filosof practician, NLP, WingWave, Rapid Personal Transformation practitioner, 7 ani de muncă și învățare de la șamanii Quero și de cei din Siberia. Sunt Coach Transformațional. Creez cursuri și retreaturi transformaționale pentru femei și programe individuale pentru femei și bărbați. Acumulez, creez și dau mai departe. Nu îmi aparține nimic și îmi aparține totul. Rostul și rodul a ceea ce fac poate fi găsit aici: www.angelastafii.com .

Retreatul Wisdom este despre emoții generative și salturi de conștiință care produc o diferență reală în viața ta și felul în care trăiești.

Mai mult decât o experiență, Retreatul Wisdom este o invitație la a crea noi posibilități pentru tine, pentru membrii familiei tale și pentru toți oamenii din comunitățile din care faci parte.

PROGRAMUL PE ZILE

ZIUA 1
Cunoaștere
ZIUA 2
Descoperire
ZIUA 3
Libertate
ZIUA 4
Conectare
ZIUA 5
Acțiune
ZIUA 6
Putere Personală
ZIUA 7
Unitate
ZIUA 8
Conștiență Planetară
ZIUA 9
Înțelepciune

Festivalul Retreat Wisdom are loc pe 14 – 22 August

în Apa Asău, județul Bacău

Digital Detox

Retreatul Wisdom este o experiență digital detox: strictul necesar de electricitate ni-l asigură generatorul și, pentru că nu există semnal, telefoanele le vom folosi doar pentru a face fotografii. Aici înlocuim wirelessul cu conectarea autentică, regulile cu libertatea și filmele cu experiențele reale:

– avem conversații relevante cu semenii noștri
 – înotăm în râu
– 
ne plimbăm prin pădure
– facem plajă
– ne relaxăm privind cerul, stâncile, cascadele
– culegem fructe, plante și ciuperci
– plecăm în mici excursii
– purtăm discuții profunde și cântăm lângă focul de tabără
– ne bucurăm de liniște și revelații sau pur și simplu ne lăsăm captivați
de spectacole nocturne ale Căii Lactee 

Oahhhh….. Wisdom. Pace, beatitudine, implinire, bucurie, iubire, acceptare, respect, autenticitate, inspiratie, disponibilitate, dauire, contributie. Armonie si echilibru.

Cum de asa multe intr-un loc?
Copii ce 10 zile au zburdat fericiti in natura, ascultau si adormeau seara la foc, fara pic de plans. Si nu e basm, e realitate!
Soare, cort, apa ce susotea la 11m, foc, munte, luna, baie la cascade sau la rau, gatit la ceaun, cautat de ciupeci.
Mai mult, ABSOLUT TOTI oamenii intr-o energie, vibratie si conectare extrem de inalta, romani si Moldoveni de peste Prut. O comunitate de oameni rapid inchegata, pe valori puternice, cum nu am gasit pana acum. Oameni de care m-am indragostit. Era “dezvolatre pesnala” in orice discutie, orice activitate.

Recent, într-o meditatie ghidata, era nevoie sa merg în cel mai sigur loc in care m-am simțit vreodată. Ființa m-a dus către amintirea Sweat Lodge sau Pantecul Mamei Pamant cu Andreas. Andreas, un saman neamț cu ritualuri indiene și infinita spiritualitate, mi-a reamintit de puterea feminina: din mainile catorva femei și darurile naturii s-a nascut un adapost sau pantec al Mamei pamant pentru ritualuri.

Vova, specialist în masaj, mi-a creat condițiile perfecte ca sufletul meu sa zboare.
Marius, cititorul de oameni, și Andreea, creatoare, gazdele noastre care au făcut totul posibil. M-au provocat încontinuu la joculete, discuții, autodepășire, clipe fericite și conștientizare dureroase, promisiuni și planuri mărețe.

Și toate acestea fără pic de semnal la telefon. Ziua era mult prea scurta si serile prea puține, pentru cât era de cugetat la foc. Mi-a fost greu sa mă despart de așa comunitate și să mă întorc în real….am plecat implinita. Cu mulți prieteni și cu dorința de a-i căuta constant pe oamenii cu astfel de valori în realitatea de zi cu zi

Multumesc tuturor!

Adela Cristina

Experienta la Wisdom a fost una inedita, atat prin oamenii pe care i-am inalnit, cat si prin natura locului in sine. 

Ferit de civilizatie, intre padure si rau, spatiul inspira calm si relaxare, incurajand in mod natural reflexia.

Ca in orice spatiu generat de Marius, oamenii pe care i-am intalnit au fost deosebiti, de la invitatii speciali, care au impartasit cu noi vasta lor experienta de viata, pana la fiecare participant cu care am interactionat si in care am descoperit aceiasi sete de cunoastere si preocupare, atat pentru dezvoltarea personala, cat si a comunitatii.

Imi amintesc adeseori cu placere de zilele petrecute la Humarie si recomand calduros aceasta experienta, celor care isi doresc sa petreaca timp intr-un mediu autentic, propice schimbarii si redescoperirii de sine, bucurandu-se totodata de efectul catalizator al unui grup cu interese similare.

Andrei M.

Detalii Organizatorice:

Hrană

Apa și mâncarea ni le vom asigura fiecare personal, aducând alimentele de care avem nevoie. Însă există și posibilitatea ca unul sau câțiva dintre noi să meargă o dată la 2-3 zile să cumpere proviziile necesare. În plus, avem posibilitatea de ne hrăni și cu ceea ce ne oferă natura: afine, ciuperci, muguri, poate chiar pește și altele.

Cazare

Retreatul Wisdom este mai ales despre conectare, cu noi, cu ceilalți și cu natura. Așadar cei mai mulți dintre noi ne vom caza la cortul personal. Există câteva locuri și în cabană pentru familiile cu copii, însă cei mai mulți dintre noi vom sta la cort.

Loc

Experiența are loc în vârf de munte, în inima pădurii, pe un teren din satul Apa Asău, din județul Bacău. După înscriere, veți primi coordonatele GPS și toate informațiile necesare.

Contribuție

Toată această experiență se întinde pe o perioadă de 9 zile și implică o contribuție de doar 995 lei.

Înscrierile se pot face până la data de 1 august, 2020, în limita a 100 de locuri. Vlad îți poate oferi orice alte informații despre eveniment la adresa de email: vlad.grigore@createrra.ro sau la numărul de telefon ✆ 0769535731.

Te provocăm să iei o pauză de la cotidianul pe care-l știi și să experimentezi conectarea, înțelepciunea și libertatea în forma lor pură!