TRĂIEȘTE VIAȚA ÎN TERMENII TĂI

PUTEREA VIITORULUI

Program destinat doar absolvenților primelor
2 programe din
Trilogia Puterii Personale:
Trăiește viața în termenii tăi – Puterea Trecutului
și Trăiește viața în termenii tăi – Puterea Prezentului

Trăim cu toții într-o realitate care respectă
legi simple, vizibile și egale pentru fiecare dintre noi.
Ele se aplică tuturor, indiferent de trecutul din care venim, de aptitudinile noastre sau
de zona geografică în care ne-am născut.
Asemenea gravitației, aceste legi au impact imediat,
indiferent că le recunoaștem sau nu aplicabilitatea.

Ne vedem în 2024 la următoarele evenimente:

14 – 16 iunie 2024

București, România 

22 – 24 noiembrie 2024

București, România

Dacă în Puterea Trecutului am creat acces la înțelepciune și în Puterea Prezentului am descoperit coerența dintre corp și conștiință, acum suntem în pragul unei revelații care schimbă cu totul regulile jocului din viața noastră.

Această colecție a celor mai relevante legi ale spațiului sunt înțelese, testate și exersate conștient pe parcursul celor trei zile din imersiune, în așa fel încât să poți citi cu ușurință spațiul unei persoane și intențiile pe care le are.

Simplitatea și aplicabilitatea matricei umane ne dă acces în Puterea Viitorului la o succesiune de acte de creație și de acțiuni care pot fi generate zi de zi , de orice om, în orice loc de pe planetă.

14 - 16 iunie 2024, București, România

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Mai mult de atât, datorită naturii predictibile și uniforme a acestor legi, fiecare participant în Puterea Viitorului descoperă abilitatea de a genera în interiorul lui planul de acțiune pentru realitatea din jurul lui.

În acest fel, vom dobândi acces total la a fi cauza pentru care lucrurile se întâmplă în lume sau devenim oamenii care au un cuvânt important de spus în ceea ce privește perpetuarea anumitor evenimente din jurul nostru. Este genul de putere prin care putem avea un impact de ridicare a nivelului de conștiință, mai întâi la nivel de mediu intern, apoi la nivel de spațiu și în final la nivelul ființelor umane din jurul nostru.

Descoperă pachetul potrivit pentru tine:

Pachet UNIC

Preț UNIC

 595 EUR

 

Ce primești:

  Experiența imersiunii de 3 zile pentru tine, cu participarea în sală

 Suport de curs și materiale ajutătoare în format electronic

  Devii parte a comunității Createrra (grup privat pe Facebook) 

 

 

Pachet DUO

Preț DUO

 1095 EUR

Ce primești:

  Experiența imersiunii de 3 zile pentru tine și încă o persoană, cu participare în sală 

 Suport de curs și materiale ajutătoare în format electronic

  Devii parte a comunității Createrra (grup privat pe Facebook)

 

 

 

Pachet VIP

Preț VIP

 895 EUR

Ce primești:

6 scanări ale aurei, la începutul și la finalul fiecărei zi din program; prânzul alături de trainerul programului și ceilalți participanți cu pachetul VIP

 

 Experiența imersiunii de 3 zile pentru tine, cu participare în sală 

 Suport de curs și materiale ajutătoare în format electronic

  Devii parte a comunității Createrra (grup privat pe Facebook)

 

 

Pachet ONLINE

Preț ONLINE

 495 EUR

Ce primești:

  Experiența imersiunii de 3 zile pentru tine, cu participare în online 

 Suport de curs și materiale ajutătoare în format electronic

  Devii parte a comunității Createrra (grup privat pe Facebook)

 

 

 

p

Pachetul VIP îți oferă acces la a vedea în timp real transformarea pe care o simți în interiorul tău. Cum? Prin 2 scanări zilnice (la începutul și la finalul zilei) cu aparatul Crownscope care folosește tehnologia kirliană. Costul unei astfel de scanări este de 100 de euro, iar tu, ca beneficiar al pachetului VIP, ai acces la 6 astfel de scanări în timpul programului. Pe baza acestor scanări interpretate de trainerul programului ai șansa să descoperi locurile peste care ai așternut liniștea în interiorul tău, dar și harta următoarelor ocazii de a aduce această liniște. În plus, ca parte din pachetul VIP ai acces în fiecare zi la a lua masa cu trainerul programului și cu ceilalți participanți care au achiziționat Pachetul VIP.

Puterea Viitorului vine cu metode de creație în 6 dimensiuni, ceea ce ne oferă acces la a genera posibilități în interiorul posibilităților, fiind o tehnologie care la nivel cuantic cauzează transformări instantanee de context, acțiune și rezultate

Metodele practice au consecințe vizibile imediat, exercițiile de pe durata acestor 3 zile generează efecte măsurabile și înregistrabile de creștere a frecvenței vibrației umane, iar natura spirituală a acestui curs dă posibilități de acces a unor feluri de a fi extrem de valoroase: unitate, apartenență și carismă

 

Te invit în acest program de valoare umană pentru a dezlănțui latura unică a existenței tale către un gen de viață care va schimba felul în care vezi lumea pentru totdeauna.

Fii TU posibilitatea în care oamenii își găsesc sensul în lume!

Cel mai de impact lucru pe care l-am descoperit în TVTT – Puterea Viitorului este că dacă îți vorbești trecutul de rău, viitorul la fel se întâmplă, tot în rău. Acum viitorul meu arată cum o să-l creez eu.
Gicu B.

Cel mai de impact lucru este conștientizarea că pot, într-adevăr, să fiu în sfârșit mamă. Acțiunea pe care o evitam înainte de acest program era să comunic ceea ce vreau și să explic oamenilor care sunt dorințele mele. Iar viitorul meu arată acum plin de perspectivă și este un viitor foarte foarte luminos.
Maria B.

Cel mai de impact lucru este că am descoperit că pot să fiu oricine vreau să fiu și eu pot crea din nimic o mulțime de posibilități. Acum este posibil să pot crea posibilitatea în care să pot să combin domeniul familie, domeniul bani și domeniul profesional, prin care să-mi îndeplinesc misiunea mea. Iar viitorul meu arată acum lucid, cu o mulțime de posibilități pe care eu pot să le îndeplinesc exact așa cum vreau.
Diana C.

TVTT – Puterea Viitorului este oportunitatea de a găsi calea spre vise. Visele majore pe care le putem crea pas cu pas întru împlinire, satisfacție și bucurie. Sunt mai multe acțiuni pe care le evitam: în ceea ce ține și business, în ceea ce ține și familie, claritate în acțiunile de zi cu zi la urmă toate – evitam să-mi fac o agendă, să-mi pun pe raft, o sistematizare. Viitorul meu acum are multă claritate. Se creează scara instant pe care poți să alegi pentru a ajunge acolo unde tinzi. Unde tind eu. Este un viitor împlinit unde mă înconjoară familia cu blândețe, mă acceptă prietenii. Mă acceptă din zona de sunt cu drag împreună cu ei. Lumea mea este bucuroasă și împlinită, este o lume unde fiecare își are rostul și e împlinit cu ceea ce face.
Vasile V.

Aici m-am descoperit pe mine la adevărata valoare. Înainte de program evitam să dăruiesc oamenilor, iar acum simt că este menirea mea. Viitorul meu este plin de încredere, luminos, în bucurie și aducând lumină în viața oamenilor.
Viorica V.

Cel mai de impact este faptul că am luxul de a alege oricând felul în care doresc să trăiesc, felul în care îmi doresc să mă simt și astfel va arăta și viața mea. Acum a devenit posibil să am curaj. Am mai multă claritate, mă simt prezentă și simt un optimism pentru viitorul meu și că toate lucrurile se vor aranja în cel mai frumos mod pentru mine.
Olya T.

La Puterea Viitorului am descoperit puterea gândului și a cuvântului. Acum viitorul arată de neoprit.
Eugenia U.