Oamenii, prin natura lor, dăruiesc întotdeauna totul. Ei oferă în întregime tot ceea ce pot, din ceea ce sunt, în orice moment. De multe ori, oamenii își creează vise care sunt atât de departe de zona lor de confort și atât de curajoase, încât a da tot din ceea ce ești te apropie doar puțin de acele obiective.

Ne vedem în 2024 la următoarele evenimente:

6 – 8 septembrie

București, România

4 – 6 octombrie

Chișinău, Moldova

6 – 8 decembrie

București, România

Cum te poate ajuta programul „puterea trecutului”?

 

Puterea Trecutului readuce echilibrul în relația dintre mintea umană care vine cu limitări și conversații de vibrație mică și accesul nelimitat la acțiune.

În Puterea Trecutului vei dobândi capacitatea de a crea feluri de a fi rare, de a inspira oamenii printr-o comunicare autentică, clară și, mai ales, de a restaura dragostea și afinitatea în relațiile tale.

Timp de 3 zile vom explora împreună, ca indivizi și ca grup, un tărâm în care responsabilitatea, autenticitatea, integritatea și liniștea sufletească pot exista împreună.

În aceste zile vei experimenta salturi calitative de amploare ca intensitate și durată,
către ceea ce este important pentru tine.

Intensitatea emoțiilor, puterea ta de a fi cu oamenii, capacitatea de genera acțiuni decisive și intenționale către visele care contează pentru tine, sunt în acest curs promisiunea noastră către tine.

6 - 8 septembrie, București, România

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Alege pachetul care ti se potriveste!

Pachet UNIC

Preț REGULAR
495 EUR

 

Ce primești:

  Experiența imersiunii de 3 zile pentru tine, cu participarea în sală

 Suport de curs și materiale ajutătoare în format electronic

  O sesiune de follow-up de grup cu un lider Createrra (pentru a te susține să implementezi transformarea în viața ta de zi cu zi)

  Devii parte a comunității Createrra (grup privat pe Facebook) 

 

 

Pachet DUO

Preț REGULAR

 895 EUR

Valabil pentru cupluri sau rude de gradul I

Ce primești:

  Experiența imersiunii de 3 zile pentru tine și încă o persoană, cu participare în sală 

 Suport de curs și materiale ajutătoare în format electronic

O sesiune de follow-up de grup cu un lider Createrra (pentru a te susține să implementezi transformarea în viața ta de zi cu zi)

  Devii parte a comunității Createrra (grup privat pe Facebook)

 

 

 

Pachet VIP

Preț REGULAR

 795 EUR

Ce primești:

6 scanări ale aurei, la începutul și la finalul fiecărei zi din program; prânzul alături de trainerul programului și ceilalți participanți cu pachetul VIP

 

 Experiența imersiunii de 3 zile pentru tine, cu participare în sală 

 Suport de curs și materiale ajutătoare în format electronic

O sesiune de follow-up de grup cu un lider Createrra (pentru a te susține să implementezi transformarea în viața ta de zi cu zi)

  Devii parte a comunității Createrra (grup privat pe Facebook)

 

 

 

Pachet ONLINE

Preț REGULAR

 395 EUR

Ce primești:

  Experiența imersiunii de 3 zile pentru tine, cu participare în online 

 Suport de curs și materiale ajutătoare în format electronic

O sesiune de follow-up de grup cu un lider Createrra (pentru a te susține să implementezi transformarea în viața ta de zi cu zi)

  Devii parte a comunității Createrra (grup privat pe Facebook)

 

 

 

p

Pachetul VIP îți oferă acces la a vedea în timp real transformarea pe care o simți în interiorul tău. Cum? Prin 2 scanări zilnice (la începutul și la finalul zilei) cu aparatul Crownscope care folosește tehnologia kirliană. Costul unei astfel de scanări este de 100 de euro, iar tu, ca beneficiar al pachetului VIP, ai acces la 6 astfel de scanări în timpul programului. Pe baza acestor scanări interpretate de trainerul programului ai șansa să descoperi locurile peste care ai așternut liniștea în interiorul tău, dar și harta următoarelor ocazii de a aduce această liniște. În plus, ca parte din pachetul VIP ai acces în fiecare zi la a lua masa cu trainerul programului și cu ceilalți participanți care au achiziționat Pachetul VIP.

Pentru orice fel de intrebari sau detalii ne poti contacta prin WhatsApp: 0769535731 – Vlad Grigore

De ce sa achizitionezi programul?

Programul – Puterea Trecutului unește o colecție de instrumente și metode extrem de simple și practice care aduc recalibrare și regenerare în viața fiecărui om.

Puterea Trecutului te susține, oricine ai fi, să devii intențional, disciplinat, cu liniște interioară și cu o capacitatea extraordinară de regenerare a resurselor tale sufletești.

Ceea ce face obiectivele din viața noastră să fie dificile, rareori are legătură cu nivelul lor de inaccesibilitate.

Din experiența lucrului cu un număr considerabil de ființe umane, am înțeles devreme o realitate foarte persistentă: singurele lucruri care pot îngreuna sau opri accesul la lucrurile mărețe din viața noastră sunt conversațiile interioare cărora le dăm putere.

Cum te poate ajuta programul?

De câte ori nu te-ai auzit spunându-ți că ești un om incapabil, fricos, slab sau neputincios? Că părerea ta nu contează sau că nu ai nimic de spus, că ceea ce vei spune este greșit și oamenii te vor judeca? De câte ori nu ți-ai spus că nu meriți, că nu ești de ajuns, că ceilalți sunt mai buni?

Dacă te-ai recunoscut în aceste cuvinte și dacă ți-ai spus expresii similare, atunci înseamnă că undeva în interiorul tău, există o rană sau mai multe pe care le-ai cauzat în trecut prin felul în care ai interacționat cu oamenii din jurul tău. În Puterea Trecutului ai posibilitatea să identifici, să cureți și să vindeci aceste răni, eliberându-te de un trecut dureros și creându-ți o nouă viață, exact așa cum mereu ți-ai dorit-o

Puterea Trecutului a însemnat un moment de cotitură extrem de important în viața mea. A fost începutul regăsirii mele, al manifestării fără frica de a fi criticată, judecată. A fost momentul în care am decis că sunt autentică și nu-mi mai ascund vulnerabilitatea în spatele unor măști. Și astfel m-am simțit incredibil de liberă, am redevenit vizibilă, am început să fiu auzită. Și dintr-o dată m-am simțit exact ca un fluture care iese din cocon și își deschide aripile strălucitoare în toată splendoarea și puterea lor. Iar aceste aripi au devenit tot mai mari și mai frumoase cu fiecare Putere regăsită pe calea programelor, în lumea Createrra. Mi-am luat viața în propriile mâini, mi-am creat un nou drum, conform misiunii conștientizate și asumate, aceea de a genera creativitate și vindecare prin iubire. Mulțumesc Marius și tuturor oamenilor magici din acest univers minunat Createrra, care au creat un spațiu de nonjudecată, de iubire, de autenticitate, de creștere și evoluție prin unitate!

Cristina R.

Participarea la Puterea Trecutului pentru mine a venit în urma căutărilor de sine și dorinței puternice de a întâlni oameni care mă vor ghida în aceste căutări. Acest program a fost o adevărată revoluție pentru creierul meu, și mi-a oferit un restart și putere să fac pace cu versiunea mea din trecut. Am descoperit amintiri îngropate adânc în subconștient, pe care le exteriorizam sub forma de neîncredere în forțele proprii, reticență în acțiuni. Am ajuns să conștientizez aceste stări și, simțindu-mă, în final, eliberată și împăcată.

De multe ori auzeam slogane motivaționale, care da, îți oferă o doză de optimism, însă până nu înțelegi natura lor, ele nu funcționează. În acest sens, programul oferă ceva unic, pentru că informația se prezintă structurat, consecvent și explică esența lucrurilor prin Legile Universului, astfel impactul asupra mea a fost unul profund și radical. Practic am primit un set de instrumente simple dar eficiente, pe care le am oricând la îndemână ca să mă recreez de câte ori am nevoie.

Puterea Trecutului este prima etapă care ajută fiecare om să treacă de la rolul de victimă a circumstanțelor, la cel creator al propriei realități. Am conștientizat, că tot ce mi se întâmplă este pe măsura gândurilor mele. Vreau să schimb ceva în mai bine, schimb calitatea gândurilor, intențiilor și acțiunilor zilnice.

Marius Spiridon si Echipa Createrra formată din oameni fantastici sunt o mare descoperire pentru mine. Mi-au cucerit inima prin iubirea, dăruirea nemărginită față de oameni și talentele sale. Când mă gândesc la ei mi se umple inima de bucurie????. Acest eveniment nu lasă nicio ființă indiferentă și declanșează schimbarea necesară pe scara de evoluție spirituală!

Olga T.

Puterea trecutului este de departe cel mai îndrăgit și puternic curs la care am participat până acum. A fost pentru prima oară în care real am înțeles profund (nu mental) cum fiecare durere sau eveniment trecut, cu precizie și perfecțiune, au fost exact ceea ce aveam nevoie să experimentez pentru versiunea actuală. O experiență transformațională cu structură foarte așezată, cu metode simple și curate, dar mai ales foarte puternice când vine vorba de rezultate (dacă sunt puse in aplicare). Spațiul pe care echipa Createrra îl pune la dispoziție este genial, autentic și plin de curățenie. O poți simți și nu îi poți rezista, apare aproape instant dorința de a fi onest cu tine, cu ceilalți și cu lumea din care faci parte. Mulțumesc pentru inspirație și pentru tot ceea ce aduceți în lume. Vă iubesc!

Ionica B.

Sunt recunoscătoare pentru participarea mea la Puterea Trecutului, mi-a schimbat viața total, am scos multi scheleți din dulapul minții mele și am rezolvat multe programe din copilărie. Am făcut pace cu trecutul meu și cu versiunea mea de atunci care a suferit. Când am ajuns la curs eram destul de temătoare de ce o să descopăr și am trecut pe un post-it intenția de a ieși din trecut. Pe lângă faptul că acel post-it s-a pierdut, am înțeles cât de important este să ierți și să accepți trecutul. Recomand din suflet cursul și îi mulțumesc cu recunoștință lui Marius că a intrat în spațiul meu. Participați la curs și dați-vă voie să primiți claritate, liniște, echilibru și o nouă versiune a voastră.

Irina M.