Dacă ești antreprenor, știi deja că timpul tău liber este direct proporțional cu nivelul pregătirii tale, calitatea comunicării din interiorul companiei tale și abilitatea angajaților tăi de a găsi soluții viabile în procesele în care sunt implicați. Programul Imperium este conceput în intenția de a da companiilor mici și mijlocii avântul necesar pentru atingerea viziunilor proprii. Acest lucru apare atât prin transformarea canalelor de comunicare între departamentele companiei, cât și prin implicarea decizională a angajaților în procesele de eficiență mică pe axa timp-rezultate.

Ciclu de viață al unei decizii străbate repetitiv structura organizației, afectează negativ toate procesele dintr-o companie atunci când participarea la decizie este centralizată la un număr restrâns de persoane. În acest context, promisiunea acestui program este că afacerea ta va funcționa la un nivel ridicat de performanță atunci când angajații tăi vor primi puterea de a-și adresa propriile decizii, propria motivație și mai ales, propria performanță.

Relațiile interdepartamentale, relațiile cu clienții, cât și raportarea companiei la comunitate sunt abordate în acest program de pe poziția în care aprecierea personalului și contribuția la comunitate formează imaginea firmei în exterior. Programul Imperium aduce o suită de valuri succesive de transformare a comunicării dintr-o companie. Intenția transformării este rebalansarea indicilor de bunăstare și calitate în mediul de lucru, în forma în care procesele de comunicare și colaborare se fluidizează, se armonizează și se vitalizează.

În acest program de  transformare a companiei tale vei obține:

Mediul de business care promite & livrează expansiunea conștiinței organizaționale

Transformarea în care fiecare suflet obține acces la libertate, încredere în sine și putere personală

Programe de dezvoltare și conectare unde întreaga echipă experimentează salturi calitative spre obținerea scopurilor companiei

Imperium este necesar numai în acele organizații în care se urmărește crearea unui ambient de lucru creativ, sustenabil și autodeterminat. Acest program nu funcționează în companiile intens și intenționat centralizate, decât atunci când managementul înțelege beneficiile libertății proprii și a angajaților.

Prețul programului începe de la 2000 Euro.

„Eram mereu ferm convins că afacerea se plafonează acolo unde se plafonează proprietarul ei.(…) Prin  intermediul programului Imperium am descoperit puterea și curajul de a trece peste acele limitări și să creez o afacere de succes (…) Imperium este dincolo de cifre, grafice și contabilitate… Imperium este despre cum să-ți creezi o paradigmă unde cultura organizațională devine ceva viu nu ceva robotizat, unde relațiile în echipă se creează de la același nivel (nu la nivel de ierarhie), unde victoriile se obțin la nivel de echipă (unitate), nu la nivel de individ. Imperium este despre a fi, a face, a avea!”

Emil Sîrbu, Co-Fondator Beauty & Health Studio