A zice DA unei relații de cuplu este un act de curaj, iubire și mare vulnerabilitate. A-ți uni destinul cu persoana iubită, indiferent că este vorba de o căsnicie, un parteneriat sau o promisiune – arată prezența încrederii în tot viitorul care urmează pentru voi.
Din ceea ce am descoperit la Createrra, visele unui cuplu se împlinesc atunci când cei doi oameni creează o viziune clară în care se ating și se îndeplinesc dorințele fiecăruia.

Programul Augurium este construit în intenția de a aduce claritate în acțiune, profunzime în emoție și blândețe în regenerarea relațiilor de cuplu. 

Dorința noastră este ca oamenii să vadă în relația de cuplu o oportunitate de a realiza lucruri care trec dincolo de ceea ce este realizabil individual pentru fiecare dintre participanții la acea relație.

Pe parcursul acestui program creat din 8 sesiuni de cuplu, energiile feminine și masculine se armonizează cu delicatețe și încep să lucreze spre curgerea și fluiditatea aducătoare de împlinire.

Instrumente precum codul familiei, întâlniri de calibrare și recunoștință, aventuri incognito de aprindere a pasiunii, cât și momente prelungite de autenticitate vindecătoare – sunt doar câteva dintre formele de iubire creată în mod vizionar și conștient la nivel de cuplu.

Fiecare persoană cu care ne-am întâlnit până acum ne-a învățat că există un singur lucru mai important decât timpul pe care îl avem la dispoziție și acest lucru este natura emoțiilor pe care le trăim în acel timp.

Liniștea interioară, pasiunea, iubirea, viziunea clară, respectul și compasiunea sunt doar câteva dintre trăirile care vor fi parte din agenda zilnică a unui cuplu care primește experiența Augurium.

Cuplurile în care lipsește iubirea sunt inexistente și tocmai prezența iubirii este cea care îndeamnă oamenii la a continua să investească și să creadă în posibilitatea unei relații împlinitoare la nivel personal și relațional.

Pornind de la această certitudine și având experiența succeselor Augurium de până acum, promisiunea Createrra este clară. Voi, cei ce alegeți să atingeți următorul nivel de dezvoltare în propria relație de cuplu, veți îndeplini tot ceea ce va genera în viața voastră claritate, viziune, pasiune și împlinire.

8 Sesiuni de transformare a relației tale de cuplu în care vei obține:

Noi feluri de a fi care să aducă noutate, conectare și co-creere în relația de cuplu

Veți înțelege diferența dintre lumea poveștilor și lumea acțiunilor și cum să ieșiți din lumea poveștilor

Claritate, împlinire și regenerarea permanentă a relației de cuplu

 

Te invit în Augurium să sărbătorim posibilități nelimitate de a iubi și de a fi iubiți!

Prețul programului – 1600 Euro