Trăiește Viața în Termenii Tăi – Puterea Trecutului (București)

Descoperă cum arată energia din timpul programului Trăiește Viața în Termenii Tăi și ce spun oamenii care au participat în acest program despre experiența lor aici.

Trăiește Viața în Termenii Tăi – Puterea Trecutului (Chișinău)

Emoții, integritate, acceptare, eliberare, iubire, iertare, încredere și conectare.

Trăiește Viața în Termenii Tăi 

Trăiește Viața în Termenii Tăi este o imersiune totală în ceea ce este posibil pentru tine ca Om, în viața ta. Interacțiunile de grup, împărtășirile care îți dechid ochii către posibilități noi.

Despre Autenticitate

Autenticitatea e suprapunerea perfectă dintre ceea ce gândim și ceea ce spunem. Descoperă puterea găsirii propriului adevăr și acceptarea fiecărui moment așa cum este.

Transformare la mare

„Transformare la Mare” aduce împreună oameni cu aspirații comune spre a experimenta stări profunde de libertate, unitate și iubire.

Interviu cu Marius Spiridon și Paul Ardeleanu

Cum putem aborda altfel obiectivele noastre? Marius vorbește despre experiența lui în America alături de tribul Navajo și cum a descoperit puterea lui personală.

Despre Acceptare și Impactul în Lume

Despre strategii de viață, feluri de a fi, despre cum generezi oamenii din jur și alte lucruri frumoase discutate în esența lor, împreună cu Marius Spiridon.

Generația Z – Interviu Constantin Bălăceanu Stolnici – Marius Spiridon

Generația viitorului: Generația Z. Avem nevoie să învățăm să îmbinăm experiența oamenilor înțelepți și creativitatea copiilor din zilelor noastre.

Generația Z – Interviu Florian Colceag – Marius Spiridon

„Viitorul îl construiți voi. O planetă fericită și sănătoasă cu oameni atenți la probleme, capabili să coopereze în găsirea de soluții.”