TRĂIEȘTE VIAȚA ÎN TERMENII TĂI

– PUTEREA TRECUTULUI –

25 – 27 martie 2022

Chișinău, Moldova

Trăiește Viața în Termenii Tăi

Puterea Trecutului

– Chișinău, Moldova – 

Oamenii, prin natura lor, dăruiesc întotdeauna totul. Ei oferă în întregime tot ceea ce pot, din ceea ce sunt, în orice moment. De multe ori, oamenii își creează vise care sunt atât de departe de zona lor de confort și atât de curajoase, încât a da tot din ceea ce ești te apropie doar puțin de acele obiective.

25 - 27 martie 2022 - Chișinău, Moldova

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Programul Trăiește Viața în Termenii Tăi

are loc la Chișinău între 25 și 27 martie 2022

TVTT-Puterea Trecutului readuce echilibrul în relația dintre mintea umană care vine cu limitări și conversații de vibrație mică și accesul nelimitat la acțiune.

În Puterea Trecutului vei dobândi capacitatea de a crea feluri de a fi rare, de a inspira oamenii printr-o comunicare autentică, clară și, mai ales, de a restaura dragostea și afinitatea în relațiile tale.

Timp de 3 zile vom explora împreună, ca indivizi și ca grup, un tărâm în care responsabilitatea, autenticitatea, integritatea și liniștea sufletească pot exista împreună.

În aceste zile vei experimenta salturi calitative de amploare ca intensitate și durată,
către ceea ce este important pentru tine.

Intensitatea emoțiilor, puterea ta de a fi cu oamenii, capacitatea de genera acțiuni decisive și intenționale către visele care contează pentru tine, sunt în acest curs promisiunea noastră către tine.

Programul Trăiește Viața în Termenii Tăi – Puterea Trecutului unește o colecție de instrumente și metode extrem de simple și practice care aduc recalibrare și regenerare în viața fiecărui om.

Puterea Trecutului te susține, oricine ai fi, să devii intențional, disciplinat, cu liniște interioară și cu o capacitatea extraordinară de regenerare a resurselor tale sufletești.

Ceea ce face obiectivele din viața noastră să fie dificile, rareori are legătură cu nivelul lor de inaccesibilitate.

Din experiența lucrului cu un număr considerabil de ființe umane, am înțeles devreme o realitate foarte persistentă: singurele lucruri care pot îngreuna sau opri accesul la lucrurile mărețe din viața noastră sunt conversațiile interioare cărora le dăm putere.

Pachet Participare în Sală Gold

210 Euro

 

Pachet Participare Duo pentru Familii și Cupluri

380 Euro

 

Pachet Participare Online

170 Euro

 

Ce primești:

  Imersiune de 3 zile. Fiecare imersiune va avea loc și
ONLINE

  1 SESIUNE DE FOLLOW-UP CU LIDERII CREATERRA
(pentru a te susține să implementezi transformarea în viața ta de zi cu zi)

  Devii parte a comunității Createrra (grup privat pe Facebook)

La final de program vei putea să te întorci în lume drept o ființă care a făcut pace cu trecutul, transformând lupta în înțelepciune și timpul în inspirație.

Te invit la un curs care va schimba pentru totdeauna felul în care relaționezi cu propria ta viața și cu oamenii din jurul tău.

Fii pregătit/ă să afli că ești capabil/ă să creezi mult, mult mai mult decât ai văzut vreodată posibil.

Participarea la TVTT Puterea Trecutului pentru mine a venit în urma căutărilor de sine și dorinței puternice de a întâlni oameni care mă vor ghida în aceste căutări. Acest program a fost o adevărată revoluție pentru creierul meu, și mi-a oferit un restart și putere să fac pace cu versiunea mea din trecut. Am descoperit amintiri îngropate adânc în subconștient, pe care le exteriorizam sub forma de neîncredere în forțele proprii, reticență în acțiuni. Am ajuns să conștientizez aceste stări și, simțindu-mă, în final, eliberată și împăcată.

De multe ori auzeam slogane motivaționale, care da, îți oferă o doză de optimism, însă până nu înțelegi natura lor, ele nu funcționează. În acest sens, programul TVTT oferă ceva unic, pentru că informația se prezintă structurat, consecvent și explică esența lucrurilor prin Legile Universului, astfel impactul asupra mea a fost unul profund și radical. Practic am primit un set de instrumente simple dar eficiente, pe care le am oricând la îndemână ca să mă recreez de câte ori am nevoie.

TVTT Puterea Trecutului este prima etapă care ajută fiecare om să treacă de la rolul de victimă a circumstanțelor, la cel creator al propriei realități. Am conștientizat, că tot ce mi se întâmplă este pe măsura gândurilor mele. Vreau să schimb ceva în mai bine, schimb calitatea gândurilor, intențiilor și acțiunilor zilnice.

Marius Spiridon si Echipa Createrra formată din oameni fantastici sunt o mare descoperire pentru mine. Mi-au cucerit inima prin iubirea, dăruirea nemărginită față de oameni și talentele sale. Când mă gândesc la ei mi se umple inima de bucurie😊. Acest eveniment nu lasă nicio ființă indiferentă și declanșează schimbarea necesară pe scara de evoluție spirituală!

Olga T.

Dacă ar fi să aleg un cuvânt pentru ce am simțit prima dată când am auzit de TVTT Trecut, acela ar fi curiozitate. M-a inspirat prietenul meu să mă înscriu fix la începutul relației noastre, prin energia pe care o avea și prin felul în care se uita la lume și ce se întâmpla în jurul lui. Țin minte că eram un pic suspicioasă pe stările lui de bine și că îmi ziceam că are o doză de optimism mai mare în el. Funny, știu, dar e adevărat. 

Era aprilie când am vorbit cu Silviu și mi-a zis că Marius nu va mai ține TVTT Trecut în România în timpul anului 2021, pentru că își dorea să petreacă timpul cu bebe nou în familia lor. Țin minte și acum când Silviu a plecat la organizarea la TVTT Prezent și eu am rămas acasă cumva tristă că el se dezvoltă, dar eu nu pot merge la TVTT Prezent pentru că încă nu am făcut TVTT Trecut. Ce să vezi, într-o săptămână de la conversația noastră, Vlad îl anunța că se va ține un TVTT Trecut pe 3-5 iunie 2021 la Chișinău. “Puterea intenției!” mi-a zis Silviu. 

Well, pe atunci nu înțelegeam ce neapărat voia să zică cu puterea intenției și e complet normal să fi fost așa, pentru că Viorica care a intrat pentru prima dată în sală de la TVTT Trecut nu mai este astăzi. Viața mea s-a schimbat la 180 de grade, atât sufletește, cât și financiar, ca și stil de viață, și gânduri, și limbaj. Am tot citit cărți de dezvoltare personală, dar ce am găsit în TVTT Trecut nu am găsit nicăieri și nu exagerez. Marius pune concepte grele într-o formă super simplă și atât de ușor de integrat și aplicat instant, căci nu pleci de acolo fără temele făcute. Imposibil. E un om devotat să meargă cu tine până în fundul iadului și să te scoată de acolo un nou om. Crede-mă am simțit-o pe propria piele și îi mulțumesc pentru asta. Știu că fiecare om ajunge la TVTT Trecut la timpul lui și că ajunge doar atunci când simte că e gata de o schimbare în viața lui, de aceea te invit să fii curios și darnic cu tine. Te invit să vezi pe propria ta piele ce este TVTT Trecut.

 

Viorica V.