Trăiește Viața în Termenii Tăi – Modul I – Puterea Trecutului

Oamenii, prin natura lor, dăruiesc întotdeauna totul. Ei oferă în întregime tot ceea ce pot, din ceea ce sunt, în orice moment. De multe ori, oamenii își creează vise care sunt atât de departe de zona lor de confort și atât de curajoase, încât a da tot din ceea ce ești te apropie doar puțin de acele obiective.

22 - 24 Mai, BUCUREȘTI

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

La Createrra, lucrând cu mii de oameni din sute de domenii ale vieții, am găsit o cale de a sprijini oamenii să crească ceea ce văd ei că sunt, că pot face și că pot avea. În mod uimitor, această creștere nu a venit din a adăuga lucruri noi sau comportamente noi. Felul în care sprijinim oamenii în cursurile noastre este prin a da la o parte tot ceea ce stă în calea lor către succes.

Creșterea vine din simplificarea naturală a vieții pe care o trăim.

Programul Trăiește Viața în Termenii Tăi – Puterea Trecutului unește o colecție de instrumente și metode extrem de simple și practice care aduc recalibrare și regenerare în viața fiecărui om. Puterea Trecutului te susține, oricine ai fi, să devii intențional, disciplinat, cu liniște interioară și cu o capacitatea extraordinară de regenerare a resurselor tale sufletești.

Ceea ce face obiectivele din viața noastră să fie dificile, rareori are legătură cu nivelul lor de inaccesibilitate. Din experiența lucrului cu un număr considerabil de ființe umane, am înțeles devreme o realitate foarte persistentă: singurele lucruri care pot îngreuna sau opri accesul la lucrurile mărețe din viața noastră sunt conversațiile interioare cărora le dăm putere.

[/et_pb_column][/et_pb_row]

Programul TVTT – Trăiește Viața în Termenii Tăi are loc pe 22 – 24 Mai în București

TVTT-Puterea Trecutului readuce echilibrul în relația dintre mintea umană care vine cu limitări și conversații de vibrație mică și accesul nelimitat la acțiune.

În Puterea Trecutului vei dobândi capacitatea de a crea feluri de a fi rare, de a inspira oamenii printr-o comunicare autentică, clară și, mai ales, de a restaura dragostea și afinitatea în relațiile tale.

Timp de 3 zile vom explora împreună, ca indivizi și ca grup, un tărâm în care responsabilitatea, autenticitatea, integritatea și liniștea sufletească pot exista împreună.

În aceste zile vei experimenta salturi calitative de amploare ca intensitate și durată, către ceea ce este important pentru tine.

Intensitatea emoțiilor, puterea ta de a fi cu oamenii, capacitatea de genera acțiuni decisive și intenționale către visele care contează pentru tine, sunt în acest curs promisiunea noastră către tine.

Alege unul dintre pachetele disponibile:

Plata se poate face prin transfer bancar către:

SC CREATERRA SRL,

CUI: 24386317,

Banca Transilvania,

IBAN: RO20BTRLRONCRT0362219801,

Referință: numele și prenumele tău și mențiunea „TVTT PT București”.

Apoi trimite-i Simona o poza cu dovada plății la simona.popa@createrra.ro sau la 0747 091 395 .

Dacă dorești mai multe detalii, o poți contacta pe Simona Popa la
simona.popa@createrra.ro sau la 0747 091 395.

La final de TVTT-PT vei putea să te întorci în lume drept o ființă care a făcut pace cu trecutul, transformând lupta în înțelepciune și timpul în inspirație.

Te invit la un curs care va schimba pentru totdeauna felul în care relaționezi cu propria ta viața și cu oamenii din jurul tău.

Fii pregătit/ă să afli că ești capabil/ă să creezi mult, mult mai mult decât ai văzut vreodată posibil.

L-am cunoscut pe Marius Spiridon şi am trecut peste un mare obstacol cu care mă confruntam de multă vreme. Mă simt foarte fericită că l-am întâlnit pe el şi pe soţia lui Andreea. S-a întâmplat acum 7 ani. Retrăiam în minte acea experientă negativă, menţineam în minte tot felul de tipare nesănatoase şi învinovăţeam pe toată lumea. Pe măsură ce vorbeam  cu Marius, repetându-mi ce vreau să fac, am început să  pun stop trecutului meu şi să  mă gandesc la prezent şi viitor. Am ajuns să mă iubesc pe mine, iar această gandire mi-a adus fericirea,  mi-a redat zambetul şi m-a facut să trăiesc clipa.

Gianina O

 (…)  ṣi în sfârṣit am căpătat claritate.Am aflat ce-mi lipseṣte: “EU ÎN VARIANTA IDEALĂ”. Totul e ideal în jurul meu, dar eu nu sunt completă. Şi în urma realizării “hărții obiectelor ṣi a felurilor de a fi” mi-am dat seama că pentru a ajunge la “EU ÎN VARIANTA IDEALĂ” trebuie în primul rând să renunț la “MANIPULARE”. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să descopăr singură, chiar dacă a fost la un moment dat extrem de frustrant.

Vă iubesc pe toți, pentru că ați poposit în viața mea ṣi am cu cine să împart aceste gânduri minunate!

Cerasela Cernescu