Transformare La Munte

Evenimentul Transformare La Munte cuprinde un set de experiențe și activități transformaționale unde vei descoperi cum să completezi spațiul personal, cum să creezi în permanență, cum să aduci acceptarea trecutului și a prezentului, toate în puterea extraordinară a grupului.

25 Februarie - 1 Martie 2021

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Intenția declarată a acestui eveniment este de a te sprijini în a renaște propria lume interioară și de a-ți fi alături în descoperirea a ceea ce este posibil pentru tine, în toate aspectele pe care dorești să le abordezi.

Transformare La Munte se desfășoară într-un peisaj montan, în sânul naturii, alături de oameni care și-au dat împreună cuvântul pentru aceeași destinație: ridicarea frecvenței personale cu sprijinul grupului și conștientizarea faptului că noi suntem creatorii propriei noastre lumi interioare și exterioare.
 
Pentru a putea livra, că de fiecare dată, rezultatele pe care le promitem, am unit un grup de traineri dedicați care să facă posibile aceste transformări pentru toți participanții din acest program. Printre ei, se numără: Marius Spiridon, Andreea Toniciuc și Vlad Grigore.
 
De-a lungul imersiunii vei descoperi, vei acționa cu putere, ne vom conecta și vei accesa inocența din ține, acea inocență care știe, creează și te direcționează spre a vedea viața că pe un joc și o creație continuă.

Ziua 1. Descoperire

În această zi, faci cunoștință cu tine din perspectivă spirituală, descoperind cum arată aura ta prin aparatul de scanare GDV – Kirlian. Prin exercițiu, vei exersa detașarea de povești și acceptarea fiecărui moment din viața ta așa cum este el. Iar apoi, vei descoperi universul creării de contexte, declarații și intenții.

Ziua 2. Acțiune

Tot ce este în interiorul tău devine cu adevărat valoros atunci când este dăruit în lume, iar acest lucru se întâmplă doar prin intermediul acțiunilor. Astăzi este momentul să descoperi puterea acțiunilor în viața ta și să conștientizezi că fiecare acțiune făcută dintr-un context puternic și declarat îți aduce în viața ta experiența pe care ți-o dorești.

Ziua 3. Conectare

Fiind într-un grup de oameni unde conectarea este instantanee și de durată, vei descoperi cum poți să te conectezi permanent cu orice fel de oameni. Vei descoperi cum să creezi povești puternice care te ajută să accesezi puterea din interiorul tău spre a genera conectare de la suflet la suflet. Astăzi este ziua în care devii conștient/ă de beneficiile prezenței și dăruirii unii către ceilalți.

Ziua 4. Inocență

 Numai prin inocență poți trece dincolo de învelișul protector al identității tale. Astăzi vei descoperi darul divin care ne deschide experiența umană în preajma a tot ceea ce e posibil pentru noi ca ființe spirituale. În această ultimă zi a aventurii, ai puterea de a crea realitatea la viteza cu care se întâmplă, iar aceasta înseamnă transformare a condiției umane.


Comunitatea formată în aceste zile prin salturi de conștiință individuale și de grup experimentează în fiecare moment al acestei experiențe un puternic sentiment de unitate, apartenență, iubire și respect.

 Alege să devii prezent în propria viață, la un nivel la care nu ai mai făcut-o niciodată.

Alege să faci un pas către tine.

Hai alături de noi la Transformare La Munte!

Festivalul Transformare la Munte are 

loc pe  25 Februarie – 1 Martie

Locația va fi făcută publică fiecărui participant.

Contextul de creștere și de conștientizare a oamenilor este ceea ce mă inspiră cel mai mult. A mai coborât o treaptă în cunoașterea de sine, în 4 zile ceea ce e enorm pentru mine. 

Am găsit contextul de creștere atât de rapidă și spontană. O creștere pe care aș fi realizat-o in 10-15 ani. Îmi este clar ce urmează să fac mai departe. Plec de la acest eveniment cu liniște si aleg în continuare să urmez ceea ce-mi spune inima.

Adelaida O.

Am înțeles la acest curs cât de necesar este să iau acțiune în viața mea. Simt apartenența și conectare și nu sunt singură pe drumul meu spre evoluție . Am realizat că puterea interioară este cea care este cu adevărat importantă.

Delia P.

Foarte multă conectare, am descoperit lucruri noi și am multă claritate.  Transformare la munte m-a ajutat să descopăr necesitatea de a avea un plan înainte să comunic oamenilor ceea ce îmi doresc. Simt bucurie, fericire și lumina.

Simona T.

Perioada: 25 Februarie - 1 Martie 2021    

Investiție: 2695 RON (cazarea și masa sunt incluse pe întreaga durată a evenimentului)

Locuri disponibile: 45

Pentru mai multe detalii, contactează-l pe Vlad Grigore 0769 535 731sau  vlad.grigore@createrra.ro 

Te așteptăm cu drag!

Echipa Createrra