Cum arată o vară de vis pentru tine?
Te invităm să pășești într-o aventură a posibilităților infinite. 8 zile de aventură, transformare personală, socializare, dansuri, foc de tabără, concurs de castele de nisip, concurs cu zmee, jocuri de leadership, activități pentru copii şi multă distracţie. Toate acestea se vor întâmpla într-un spațiu al iubirii, libertății și unității.

17 - 25 Iulie 2021, Plaja Krapets, Bulgaria

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

5 traineri de excepție vin să ne sprijine cu salturile de care avem nevoie în toate aspectele vieții noastre. Vom experimenta și deprinde noi metode de conectare cu propria ființă.

Intenția cu care am creat „Transformare la Mare” este aceea de a aduce împreună oameni cu aspirații comune spre a experimenta stări profunde de libertate, unitate și iubire.

Ziua 1. Cunoaștere
Aceasta este ziua care marchează începutul călătoriei noastre către cine suntem cu adevărat. În această zi cunoaștem și integrăm contextul transformării în viața noastră. Simțim pulsul conectării și învățăm să creăm dintr-un loc al iubirii și al acceptării. Trăim împreună emoția apusului, dansăm și construim castele de nisip pe plajă.
Ziua 2. Leadership
În această zi vom aborda leadershipul dintr-o perspectivă nouă. Redefinim și înțelegem de unde vine responsabilitatea. Obținem claritate în locurile în care este cerută și descoperim puterea de a genera liniște interioară și armonie în jurul nostru.
Ziua 3. Acțiune
Sursa principală a puterii personale vine din acțiunile noastre. Acțiunea este mijlocul prin care ne îndeplinim misiunea aici pe Pământ. Aceasta este ziua în care stăm față în față cu toate acele lucruri care fac să vibreze omul de acțiune  din interiorul nostru.
Ziua 4. Relaxare
Acțiunea fără relaxare este ca inspirația fără expirație. Este timpul ca vocea interioară să se odihnească, iar sufletul nostru să cânte de bucurie. Astăzi dansăm, cântăm și ne conectăm cu vibrația muzicii. Călătorim spre tărâmul  informațiilor subtile din hrana fizică și spirituală.
Ziua 5. Rezultate
Ca lideri și aventurieri în acțiune putem experimenta puterea rezultatelor. Rezultatele apar dincolo de acțiunile pe care le facem: ele vin din cine suntem. Tot ceea ce credem că este imposibil, astăzi devine o posibilitate care se îndreaptă cu pași repezi spre materializare. Ziua rezultatelor este ziua în care mergem pe cărbuni încinși. Privim dincolo de limitele pe care ni le-am creat în toți acești ani și descoperim cine suntem cu adevărat și care sunt posibilitățile la care avem acum acces.
Ziua 6. Recunoștință și Contribuție
A venit momentul să ne bucurăm de drumurile pe care ni le-am croit alături de oamenii cu care ne-am intersectat. Astăzi ne privim în ochi pe noi înșine și ne declarăm creatorii propriei noastre vieți. 
Ziua 7. Surprize
Vom descoperi că miracolele sunt posibile doar atunci când renunțăm la control și ne abandonăm vieții, așa cum este și așa cum nu este moment de moment.
Ziua 8. Aventură
Ne apropiem de finalul acestei călătorii. Am trecut prin transformare și ne descoperim în feluri în care nu credeam că este posibil. Ziua aceasta este despre acea parte din noi care vrea noutate, cea care întrebă, căutătoare de răspunsuri, însetată de granițe spulberate și limite dizolvate. Astăzi stăm față în față cu aventurierul nostru interior. Astăzi este ziua în care traversăm oceanul vulnerabilității împreună. Toate acestea în timp ce vizităm locuri superbe și trăim experiențe de vis.

Festivalul Transformare la Mare are

 loc în perioada 17 – 25 Iulie 2021

pe Plaja Krapets, Bulgaria

„Transformare la mare” include două programe care se desfășoară în paralel: unul pentru adulți și unul pentru copii, fiecare ghidat de traineri diferiți. Acestea cuprind numeroase activități precum:
Programe de putere personala
Yoga, dans, meditație și alergare pe plajă
Mers pe cărbuni încinși

Activități
creative

Activități pentru
copii
Karaoke
Foc de tabără
Concurs de zmee

Jocuri de leadership

Castele de nisip

  Este un program extrem de puternic, realizat de niște oameni extraordinari, pe care îl recomand cu toata caldura. Un loc de început (punctul zero) pentru o viata în care ești (re)conectat(ă) cu tine însuți, cu ceea ce îți dorești cu adevărat să realizezi (cariera, familie, relație, sănătate), și unde primești instrumente practice pentru a-ti realiza visele, cu liniște interioară, ușurință și în conectare cu tine însuți și toți ceilalți. Pentru mine a fost punctul în care am decis sa am o relație mai profundă și mai autentică cu iubitul meu, unde am decis și am învățat să mă ascult pe mine și intuiția mea, și unde am invatat ce bine e sa fiu eu insami, fără a mă ascunde după măști pentru a fi placuta de ceilalți și a fi în siguranță “în lume”. Recomand cu multă căldură. Iar dacă sunteți în relații, va recomand sa mergeți cu iubitul/iubita/soț/sotie/ familie. Așa va fi ușor sa continuati procesul după ce se termina programul.

Simona P.

Transformare la mare a fost pentru mine despre depășirea limitelor, despre magia descoperirilor, despre conectarea cu oameni extraordinar de frumoși, despre puterea grupului în care inițiativa de a sări în sprijinul celuilalt era definitorie pentru fiecare. Dacă îți dorești un nou nivel în viața ta, un nivel în care greșelile trecutului sunt conștientizate, iertate și iubite, iar viitorul este mai clar ca niciodată, atunci acest festival este pentru tine!

Andreea O.

Un festival schimbător de vieți, pe care îl descriu în 4 cuvinte: iubire, unitate, abundenta, transformare. În urma acestei experiențe, simt să mulțumesc unor oameni fantastici.
Andreea Toniciuc, ești schimbarea prin implicare, dedicare totală, blândețe și iubire față de oameni. Îți mulțumesc că ai venit pe lumea asta și astfel am avut ocazia sa te intalnesc.
Liana Popescu, ești ghid și partener de nădejde în călătoriile oamenilor prin viață. Îți mulțumesc pentru că ai vorbit cu mine in cel mai potrivit moment care putea fi găsit în viața asta și astfel am putut resădi dragostea pentru sora mea!
Marius Spiridon, ești manifestarea divinității care ghidează omenirea spre next level. Îți mulțumesc pentru lumea posibilităților pe care o descopăr acum datorită ție!
De asemenea, vreau sa va mulțumesc tuturor organizatorilor și participanților pentru transformările care au avut loc în Bulgaria.
Simt ca aceasta „panza invizibilă de păianjen” pe care am țesut-o cu energiile noastre nu susține doar 10, 20 sau 1000 de elefanți ca în cântecul ăla vechi pe care-l fredonam în copilărie, ci este o panza în continuă extindere, care susține întreaga lume – este o panza a transformărilor, a schimbării, a manifestării abundenței, iubirii și unității.
Mă simt onorata sa fiu aici, printre voi, transformeri dragi.
Mirela N.

Detalii Organizatorice:

„Transformare la Mare” se întâmplă într-o pădure, la malul mării, pe Plaja Krapets, Bulgaria (la 3 ore cu mașina de București și 20 de minute de Vama Veche), în perioada 17 – 25 iulie 2021.

Cazare

„Transformare la mare” este despre unitate și conectare cu natura, așa că cei mai mulți dintre noi ne vom caza la cortul personal. Bineînțeles, ai posibilitatea de a-ți rezerva loc la una dintre pensiunile din zonă și venim în sprijinul tău cu următorul link: https://hotelscan.com/ro/krapets-83t5hopqdup4k/hotel

Masa

Pe toată durata festivalului, avem la dispoziție apă, fructe, nuci și semințe. De asemenea, avem 3 mese pe zi: mic dejun, prânz și cină. Meniurile includ doar preparate vegetariene, pregătite cu atenție și iubire.

Contribuție

Toată această experiență se întinde pe o perioadă de 8 zile și implică o contribuție de doar 2695 lei pentru adulți și 1300 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani. Se poate opta și pentru experiența care include 4 sesiuni LUX DIVINA – 3995 lei. Fiind un proiect de contribuție, întregul profit al evenimentului va fi donat către proiecte caritabile derulate de Asociația „Suflete Libere”, ale căror beneficiari sunt copiii orfani sau din familii defavorizate.

Înscrierile se pot face până la 10 mai 2021, în limita a 50 de locuri.


Pentru rezervarea locului este necesar un avans de 1,000 lei pentru adulți și 600 lei pentru copii, achitat până la 10 iunie 2021. Ulterior este necesară achitarea diferenței până la 1 iulie 2021.

Pentru plată, folosește următoarele date: 

Beneficiar: Asociația Suflete Libere

IBAN: RO16BTRLRONCRT0366761801

Referință: Transformare la mare – Numele tău

De asemena, dacă alegi să vii doar câteva zile sau vrei să îți aduci familia sau un grup de prieteni cu tine, Vlad îți poate oferi informații la adresa de e-mail: vlad. grigore@createrra.ro.