Copiii sunt lumină, creație, iubire, inocență și puritate. Copilul vine pe lume cu un scop clar: să reinventeze lumea, să ducă umanitatea la nivelul următor. Ei sunt cei care văd magia în lucruri simple, pentru că ei sunt cei care o caută. 

În spatele fiecărui copil puternic, cu încredere în el întotdeauna se află un părinte care mai întâi a recunoscut puterea în copil și i-a acordat toată încrederea. Evoluția naturală a copiilor are loc prin conectare și nu prin control. În calitate de părinte, ai o mare responsabilitate: felurile de a fi ale copilului tău pe care le adaugă în portofoliul vieții lui. 

Te-ai întrebat vreodată cum își creează copiii propriile feluri de a fi? Până la vârsta de aproximativ 7 ani copii sunt ca un burete. Pentru tot ceea ce aud, văd sau observă în spațiul propriu atașează o poveste personală.

La nivel subconștient, copilul dă o semnificație pentru fiecare întâmplare și acestea formează treptat propriul set de valori pentru întreaga sa viață.

Spre exemplu, dacă copilul vine acasă cu o bulină neagră și părintele îi spune “m-ai dezamăgit, eu fac atâtea sacrificii pentru tine și tu nu ești deloc un copil bun”, copilul va lua această poveste drept adevăr absolut în propria viața și tot ce va face apoi (la nivel de subconștient) va fi să îi demonstreze părintelui și lui însuși că această credință este adevărată.

De asemenea, deși nu cu aceeași rapiditate și inocență, chiar și între 7-21 de ani, copilul adaugă noi credințe despre el, îmbogățindu-și astfel portofoliul cu propriile feluri de a fi. 

Programul “Trăiește Viața în Termenii Tăi – Copii” este o imersiune de două zile în care copii se conectează cu ființa lor și se eliberează de credințele limitative create, înlocuind astfel conversațiile interioare de neputință cu conversații interioare de putere. Este programul în care copii își însușesc feluri de a fi puternice, pline de iubire, libertate, creație și unitate.

Acest program îmbină armonios jocuri și instrumente simple care fac o diferență reală în viața fiecărui copil. Copii se conectează cu sinele propriu și integrează în propria experiență noțiuni precum: responsabilitatea, autenticitatea și integritatea. Copii descoperă noțiunea de spațiu, legea integrității și învață să creeze contexte puternice care să onoreze în fiecare moment propriul adevăr. 

Cu alte cuvinte, în această imersiune de două zile, fiecare copil devine invincibil și de neclintit în propriul adevăr!

Prețul programului este de 695 lei.

Acest eveniment este disponibil doar copiilor ai căror părinți au absolvit programul Trăiește Viața în Termenii Tăi – Puterea Trecutului 

În acest program de transformare, copiii vor obține:

Conectare cu ființa lor și eliberarea de credințele limitative create

Feluri de a fi puternice, pline de iubire, libertate, creație și unitate

Vor învăța să creeze contexte puternice care să onoreze în fiecare moment propriul adevăr