SEMINAR

RELAȚII, BANI,
SĂNĂTATE

28 iulie | 900 – 1930

Pullman Bucharest World Trade Center

Descoperă CUM îți poți transforma credințele limitative într-o oportunitate de evoluție

 

Te invităm la o zi petrecută împreună, în care vom aborda cele mai întâlnite subiecte în viața de zi cu zi: relații, bani, sănătate.

De câte ori te-ai surprins uitându-te la viata spunand ca: nu ai suficienti bani, nu te intelegi cu cei dragi sau poate chiar ca sanatatea iti da provocari?

Seminarul Createrra a apărut din dorința oamenilor pentru tot ceea ce înseamnă valoare.
Valoare primită pentru cele mai esențiale domenii – relații, bani, sănătate.

În dorința de contribuție pentru oamenii din jurul nostru, am ales să oferim o zi în care împărtășim conținut de calitate, prin care oamenii să descopere felul în care se pot transforma paradigmele și credințele limitative pentru domeniile din jurul tău la un nivel ce permit oportunități de creștere și dezvoltare.

 

Acordă-ți o zi întreagă, în care vei descoperi instrumentele ce te vor susține să creezi oportunități de creștere și dezvoltare în propria viață.

Iată de ce să vii la acest seminar

Vei descoperi:

cum poți crea o relație între tine și cuvântul tău

instrumentele alături de care îți poți construi relații sănătoase

propria pasiune și cum te poti bucuri de ea în fiecare moment

cum să ai o relație sănătoasă cu banii, cum să îi faci să vină și să rămână în viața ta

cum să te asculți, să fii prezent la nevoile și la visurile tale

cum poți fi mereu plin de vitalitate și să ai un corp sănătos, alături de care să-ți trăiești viața

darul de a fi tu în fiecare moment

conectare cu oameni faini, ce te inspiră la evoluție

cum să-ți creezi obiective pentru jocul mare al vieții tale

Te-ai întrebat vreodată cum îți poți crea o viață împlinită?

Această zi de conținut petrecută împreună este menită să pună oamenii în legătură cu ceea ce înseamnă responsabilitatea față de rezultatele lor. Rezultate pe care noi le cream nu pot depăși la nivel calitativ cine suntem noi ca oameni. Singurul loc în care avem acces la a crește rezultatele noastre este în interiorul nostru, în transformarea noastră personală.

Transformarea este un lucru simplu de înțeles, un lucru pragmatic, ce presupune a fi adaptabil la mediul exterior, în așa fel încât rezultatele pe care le cream, viziunea pe care o avem să devină posibilă prin propria noastră devenire, prin capacitatea noastră de a adopta noi premise, noi acțiuni, noi rezultate și mai cu seamă noi colaborări cu oamenii din jurul nostru.

marius-spiridon-descriere

Cine este Marius Spiridon?

Sunt Marius Spiridon și pe parcursul anilor am susținut peste 20.000 de oameni să-și cunoască adevărata identitate și să-și realizeze obiectivele la potențialul maxim. Prin metodele unice create în Createrra, bazate pe instrumente concrete, care au un impact imediat în transformarea fiecărui om, obiectivele ajung să fie îndeplinite într-un timp foarte scurt. Scopul meu în această organizație este ca tu, cel care citești aceste rânduri, să accepți, prin evenimentele noastre, puterea de a fi izvorul lumii în care trăiești. De aceea, sprijin oameni, familii, organizații, companii și comunități să creeze ceea ce le îndeplinește visurile, planurile, obiectivele și idealurile. Pentru a fi în postura de a oferi, creez în fiecare moment posibilități de a trăi responsabil, autentic și integru. Misiunea mea este ca „Prin curățenia mea fizică și spirituală obțin liniștea sufletească care îmi dă puterea să transform oamenii”.

Alege pachetul care ti se potriveste!

Preț UNIC

79 EUR

 28 iulie – Intervalul 09:00 – 19:30

Pullman Bucharest World Trade Center

3 pauze:
11:30 – 12:00
14:00 – 15:00
17:00 – 17:30

Preț ONLINE

49 EUR

 28 iulie – Intervalul 09:00 – 19:30

ONLINE

3 pauze:
11:30 – 12:00
14:00 – 15:00
17:00 – 17:30

Pentru orice fel de intrebari sau detalii ne poti contacta prin WhatsApp: 0769535731 – Vlad Grigore