Programul Obtainium îți spune verde-n față ceea ce tu ai evitat sa îți spui de ani buni. Pe parcursul celor 8 sesiuni din program vei descoperi locurile unde stai în propria ta cale către împlinire.

Programul Augurium este construit în intenția de a aduce claritate în acțiune, profunzime în emoție și blândețe în regenerarea relațiilor de cuplu.

 Programul Imperium este conceput în intenția de a da companiilor mici și mijlocii avântul necesar pentru atingerea viziunilor proprii.

LUX DIVINA este un program de monitorizare a aurei personale cu aparatul Crownscope care folosește tehnologia kirliană.

Programul Obtainium Copii se desfășoară pe parcursul a 8 sesiuni, în întâlniri 1:1 și îi sprijină să își descopere potențialul lor absolut și menirea cu care au venit în această lume.

Evenimentul la care am fost a însemnat pentru mine să mă văd lângă omul pe care îl iubesc trăind emoții care au țâșnit din adâncul ființei mele.

Am fost conștientă tot timpul de spațiul de care beneficiez în prezența lui Marius Spiridon, iar pentru mine asta a însemnat creștere.

Simt bucuria întâlnirii cu voi, oameni pe care îi admir și pe care i-am descoperit în zilele astea cu pauze aproape inexistente!

Doar vă iubesc!

Daniela Vișinescu

În această călătorie am descoperit ce frumoasă este autenticitatea și  accesând-o, am putut restabili relații puse într-un “colț negru”, la care, în trecut, mă uitam cu vinovăție sau dispreț și pe care le-am crezut pierdute definitiv.

Mă bucur nespus că am făcut alegerea de a mă înscrie în Obtainium și că aleg în continuare calea spre transformare! Iti sunt recunoscătoare ție, Marius, pentru toată implicarea, iubirea, dăruirea și energia pe care o depui, pentru ca eu să cad la pace cu mine însămi și îți mulțumesc că îmi ții felinarul aprins în drumul meu spre casă!

Bianca Ioan