Programul Trăiește Viața în Termenii Tăi – Puterea Trecutului unește o colecție de instrumente și metode extrem de simple și practice care aduc recalibrare și regenerare în viața fiecărui om

Transformare La Munte cuprinde un set de experiențe și activități transformaționale în puterea extraordinară a grupului.

„Transformare la Mare” aduce împreună oameni cu aspirații comune spre a experimenta stări profunde de libertate, unitate și iubire.

Retreat Wisdom cuprinde o serie de informații, activități și ritualuri în care domnesc înțelepciunea, conectarea și libertatea.

CALENDAR EVENIMENTE

IANUARIE 2020

MARTIE 2020

27 feb - 1 mar

AUGUST 2020

14 aug - 22 aug

Well… dragilor, TVTT este un fel de a da cu picamarul, freza, polizorul, crema de galbene, ulei de lavandă, îmbrățișările mamei din copilărie pentru minte și suflet.

Am văzut în astea 3 zile hărți ale credințelor mele de care mă împiedic, comportamente de om mic și manipulări ieftine, am scos tone de rușine și vinovăție, am reparat relații, am învățat să merg în 2 picioare din punct de vedere emoțional, mi-a bubuit inima lângă prietenii de acolo, mi s-a defragmentat centrul puterii vreo 10 ore la rând.

Am descoperit oameni cu o strălucire dumnezeiască care-și poartă sufletul la vedere. Mă-nclin și mulțumesc! Vă iubesc!

Aida Matache

Am fost la cursul “Puterea trecutului” organizat de Createrra. Viața mea poate fi acum divizată în 2: până și după curs.

Până la curs arata cam așa – rutina, plictiseala, frici, frustrari, autobicuiala…

După – încredere și iubire de sine, proiecte și experiențe noi, o mulțime de oameni noi minunati, relații armonioase cu familia…

Djamila Baban