Programul Leadership Createrra

A fi lider înseamnă a avea capacitatea de a inspira
oamenii din jurul tău către realizarea propriilor lor
obiective și misiuni. Pentru a putea exercita
leadershipul cu ușurință este necesar ca tu însuți să te
uiți în viața ta și să ai abilitatea de a vedea cum
capacitățile tale de autogenerare, de motivație și de
creativitate sunt nelimitate.

Ne vedem în 2025 la următoarele evenimente:

2025

București, România

Programul Leadership Createrra își propune pe parcursul întregului an de zile să susțină participanții în:

 a crea lucruri fenomenale în ceea ce privește depășirea propriilor zone de confort
a dezvolta atitudinea principală a unui lider: depășirea permanentă a zonei de confort ca reflex
a-și descoperi vocea și a o pune în lume prin a dărui din ceea ce fiecare dintre noi conținem

Iată la ce spui DA, când spui DA, acestui program:

Zscrierea și publicarea unei cărți
Zcrearea unui program pe care să-l poți preda unor necunoscuți
Zcrearea unei serii de videoclipuri prin care să poți să-ți pui conținutul în lume pentru a deveni un om cu notorietate, cu impact și cu influență.
Zunirea eforturilor cu ceilalți colegi din program pentru crearea unui eveniment masiv de lansare de cărți
În plus, se adaugă peste 300 de interacțiuni
cu colegii participanți în program și
cu organizatorii acestui program, ceea ce garantează
crearea unui lider de neoprit,
crearea unor discipline emoționale, spirituale și
existențiale, stabile, inspiraționale și sustenabile.

 

 

La ce să te aștepți în acest program de 12 luni:

 

Z o sesiune pe lună sâmbăta ce va dura 8 ore (participarea în sală sau în online)

Z întâlniri săptămânale marți de la 18.00 la 20.00 (online, prin Zoom)

Z alte întâlniri 1 la 1 sau de grup cu oamenii din echipa ta sau cu antrenorii din program (stabilite de comun acord)

Z absolvirea tuturor programelor din Trilogia Puterii Personale – Puterea Trecutului, Puterea Prezentului, Puterea Viitorului

Ediția 3 din Programul Leadership
Createrra va demara în 2025.
Înscrierile sunt încă deschise în anumite condiții.

Contactează-ne pentru detaliile despre aceste condiții.

Te invităm în
Programul Leadership Createrra

 

Te invităm în Programul Leadership Createrra pentru a descoperi ce e posibil la următorul tău nivel de cunoaștere! Acest program este lansat la începutul fiecărui an și presupune întâlnirea în persoană, în mediul online și în grupul de Discord special creat pentru această intenție. 

Accesul în program este posibil DOAR pentru absolvenții programului Puterea Trecutului. Descoperă cum poți deveni absolventul programului ”Puterea Trecutului”.

Ce a însemnat pentru mine Programul de Leadership Createrra? A însemnat creștere, curaj, ieșirea din zona de confort și punerea în lume a primei mele cărți. Ta-daa! ,,Discipline de lumină: Cum să lași scuzele și să te apuci de treabă”. A fost ușor? Nu. A meritat? Din plin. Aș face-o încă o dată? Cu siguranță! Hai și tu în program și fă și tu visele tale să devină realitate!
Beatrice P.

Poate că nu sunt eu marele entuziast, dar cu mult entuziasm am trăit anul trecut, perioadă în care m-am descoperit, în călătoria mea împreună cu acest grup minunat. De aceea vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit prin energia voastră la conștientizările mele, la descoperirea nivelului meu de conștiență. Discuțiile cu voi sunt o reală inspirație pentru mine și probabil pentru o mare parte din persoanele interesate de noi oportunități. Voi toți sunteți niște oameni extraordinari și ați avut un rol semnificativ în descoperirea clarității mele și încă o mai aveți. Vă mulțumesc mult!
Eduard M.

Salut! Oare cum îi stă cel mai bine unui lider? Să fie în acțiune, să în îndrume pe ceilalți? Eu am ales să fiu în acțiune. Acțiunea în viața mea. Practic, am constatat că a fi lider este să fii liderul tău. De acolo începe. Astfel, acționezi în viața ta. Și așa am urmat dorințele mele. Am urmat inima mea. Am urmat visele mele. Acum sunt fericit. Acum sunt încântat de ceea ce am devenit. Acum sunt mulțumit cu mine. Astfel, sunt liderul vieții mele. De aici este un simplu pas ca oamenii din jur să te considere și liderul lor, să te urmeze. Vei fi un exemplu, ești un exemplu pentru toți ceilalți atunci când ești împăcat cu tine, atunci când ești mulțumit de tine, atunci când acționezi în conformitate cu ceea ce gândești, cu ceea ce simți, când ești impecabil, integru, iubitor, empatic, alături de ceilalți. Astfel, vă sfătuiesc și pe voi să urmați acest curs de leadership care vă va conduce pe drumul de a fi în pace cu voi. Veți ajunge să fiți în primul rând liderul vieții voastre.
Horea L

Cursul de Leadership Createrra. O provocare care a venit la începutul anului 2022. Nu știam despre ce va fi exact, știam însă că vom ajunge să scriem o carte, vom ajunge să devenim ceea ce ne dorim, vom ajunge să creăm programe; altfel de programe decât cele pe care le-am creat în această viață. Vom crea produse, vom crea unitatea necesară pentru evoluție. A fost un an plin de surprize, cu multe transformări la nivel personal, cu șansa de a ne găsi liniștea, bucuria, împlinirea, calmul, într-un grup de oameni minunați, toți alături de echipa Createrra și alături de Marius Spiridon. Fiecare din noi a scris o carte. Fiecare a lansat un curs sau un program sau și-a lansat propriile produse. A fost un moment de încununare a rezultatelor acestui an, momentul în care, la TransformNation, fiecare din noi am fost recunoscuți. Eu sunt profund recunoscătoare celor care au considerat că am devenit în acest an mama Leadershipului. Sunt recunoscătoare că mi-am adus acasă în inima mea liniștea, pacea, bucuria, dorința de a fi în slujba celorlalți pentru ca această lume să devină un loc mai bun în care oamenii să trăiască împliniți, liniștiți și fericiți. Vă iubesc! Vă mulțumesc!
Luminița M.

Cea mai profitabilă investiție este în educația ta! În Programul de Leadership eu mi-am descoperit liderul din mine, puterea mea feminină de a aduce pace interioară, de a fi inspirație pentru ceilalți, cum să fiu inspirație fără să ajung la burnout, fără stres și doar din pasiune. Am descoperit dansul meu unic pe care acum îl pun în lume printr-un program transformațional pentru femei, prin terapii holistice pentru sănătatea ta emoțională și fizică. Iubesc să susțin și să ajut oamenii prin ceea ce sunt din pasiune. Și tu poți să aduci puterea ta interioară acasă. Te invit să învestești în tine acum! Merită timpul, efortul și dedicarea ta!
Mădălina H.

Pentru mine anul ăsta a fost primul an în care m-am prioritizat pe mine, de mânuță cu visurile mele și toate ideile pentru care n-am avut curaj și îndrăzneală până acum. Mă rog, până pe parcursul anului. Ce am descoperit nou la mine este că chiar sunt capabilă și m-am focusat pe angajamentele din spatele conversațiilor că aș fi penibilă sau că sunt singură sau altceva de genul ăsta. Nu mai e cazul. Am învățat că nu e așa. Am învățat că am cu totul altceva în mine și că îmi doresc să scot în mod constant autenticitate, impecabilitate, excelență și tot așa. Woo! În afară de asta, acum, după TransformNation, care e fresh, a fost sâmbătă și azi e miercuri, mă simt o autoritate. Ce bine că sunt la semafor când am zis asta. Da. A fost un an legendar, anul în care mi-am scos aripile și vă doresc același lucru și abia aștept să văd visurile voastre împlinite. Că e vorba de o carte, că e vorba de o afacere, că e vorba de o relație, (inimă). Vă pup! Să aveți un super an! (iar țipă)
Maia C.

Am avut un an de zile într-un program extraordinar din care mi-am îndeplinit visele. Am pornit inițial să-mi scriu o carte. Ei bine, am scris două și am și lansat două cărți. O carte de poezii „Când îngerii sunt oameni” și cartea „Scara către raiul meu interior: 10 pași către tine”. Așadar, cu siguranță fiecare dintre noi poate scrie o carte, să lase un testament, să lase o mărturie, să aducă valoare în lume. Este un sentiment extraordinar să mă întâlnesc cu oameni, să-mi scrie, să-mi trimită fotografii că citesc cartea mea. Am emoții și este extraordinar ca acest lucru să se întâmple. Apoi, timp de un an, am reușit și am deschis două firme. Nu mă credeam în stare, credeți-mă. Am deschis o firmă în Finlanda, Maliterra, și o firmă în România, FINNRO. Alte planuri: am creat un curs: „Descoperă-ți puterea ta interioară” sau, celălalt curs, „Descoperă-ți scara către raiul tău interior”. Ce altceva am mai făcut? Am creat un program de retreat care va avea loc începând cu anul viitor, 2024, la țările nordice, mai exact, în Finlanda, în perioada de vară la nopțile albe și în perioada de iarnă, la aurora boreală. Așadar, dă-ți voie să creezi! Dă-ți voie să visezi! Createrra este un loc unde visele tale pot deveni realitate pentru că ai alături oameni care să te ghideze, să te susțină pas cu pas. Ce altceva am mai reușit eu timp de un an de zile? Ei bine, am devenit lider în viața mea, am depistat foarte ușor compromisurile, programele mele personale, lucrurile care mă țineau departe și de visele mele, gândurile mele și, pur și simplu, am devenit liderul propriei mele vieți. Este un parcurs. Mi-am creat un website, maliterra.com, sunt la început de drum, dar sunt fericită. Totodată, în acest an, am avut curajul să particip la interviuri, fie la televiziune, fie pe zoom, și este extraordinar să-mi dau curaj, să-mi dau voie să aduc și eu lumii din cine sunt, o parte din mine. Împreună cu toată lumea și cu colegii din Leadership, efectiv m-am cunoscut pe mine, pe omul care am devenit și este extraordinar. Poți să-ți depășești limitele! Asta doar dacă dorești. Provin din case de copii. Am crescut mulți ani din viața mea prin casele de copii, din România, bineînțeles, din perioada comunismului și după. Am avut percepția că eu nu pot, că eu nu știu și, da, Programul de Leadership a fost depășirea propriilor mele limitări pe care eu mi le puneam. Sunt un om care, odată avut un vis, mi l-am urmat. Dacă ești și tu la fel, și ai un vis sau nu știi măcar încă ce vis ai, Createrra Leadership este locul în care poți să vezi exact cine ești, cine poți deveni, dar dă-ți voie mai întâi tu. În Leadership am creat prietenii. Prietenii extraordinare cu care creez de acum alte businessuri. Și da, dă-ți timp, dă-ți răbdare, că ești pe drumul cel bun. Te îmbrățișez, om drag și minunat și abia aștept să mă inviți și pe mine la lansarea ta de carte, de curs, de program, de retreat sau orice creezi tu. Te îmbrățișez cu mare drag! Este alegerea potrivită! Fă-o pentru tine! Dă-ți șansa să vezi cine poți tu deveni!
Mălina B.

Pentru mine Leadership a însemnat să-mi aduc autoritatea acasă! A însemnat putere. A însemnat valoare! A fost cel mai puternic program transformațional în care eu am participat în toată viața mea. Îl recomand cu toată inima și cu toată puterea! Ce am reușit eu să fac în acest an a fost să învăț și să înțeleg că sunt valoroasă. Am învățat să mă apreciez, să mă iubesc! Am învățat să pun valoarea în lume, căci acolo este vorba despre mine cu adevărat, când pun valoarea în lume. Și este vorba și despre ceilalți. În unitate, totul e posibil. Am învățat iubirea adevărată. Iubirea de sine, iubirea de ceilalți. Nu cred că vor exista vreodată suficiente cuvinte să descriu ce sentimente, ce emoții și ce trăiri am avut pe acest parcurs de un an. A fost ușor? Nu. A meritat? Da. Și dacă ar fi să-l mai repet o dată, ca să rămân cu exact același lucru, aș face-o cu toată puterea și cu toată convingerea. Merită cu adevărat!
Monalisa B.

Ce înseamnă pentru mine Programul de Leadership? Nu este un simplu curs sau program. Pentru mine a fost școala vieții. Dar da, cu multe provocări. Mai multe cursuri spun ce să faci ca să ai ceva, iar acesta este despre cum să fii ca să ajungi cu ușurință la ceea ce îți dorești. După cum am descoperit, este o mare diferență energia pusă peste acțiuni. Aici am învățat să fiu sinceră și autentică cu mine însămi și ceilalți. Să nu-mi fie teamă să fiu uneori și ciudată, dar ancorată în propriile visuri și feluri de a fi, creând o relație frumoasă cu mine însămi. Am învățat să înțeleg mai bine oamenii, iar asta mă ajută la o conectare mai ușoară. Am simțit cu adevărat ce este unitatea și care sunt beneficiile de a construi ceva mai mare decât poți de unul singur și de a ne bucura împreună de rezultate comune. Am învățat să nu-mi fie teamă să pun în lume ceea ce sunt, iar o mare descoperire este că oamenii te doresc exact așa cum ești și exact așa cum nu ești, în felul tău unic. Acest program nu se termină odată cu încheierea lui deoarece educi și mentalitatea ta și vei căuta în continuare să șlefuiești nivelul tău de finețe, să faci o diferență în mediul în care ești.
Olya T.