Brandul Createrra® s-a născut la Brașov, la finalul anului 2017, dintr-o iubire nemărginită pentru oameni și dintr-o adunare de inimi sincere care bat la unison în aceeași limbă sacră românească.

Am pornit la drum cu un ideal și o misiune care să dăinuie o viață, pentru fiecare persoană atinsă:

Echipa Createrra® inspiră oamenii să devină lideri ce creează relații și comportamente armonioase, bazate pe responsabilitate, autenticitate și integritate, trăindu-și viața cu pasiune și obținând ceea ce este important pentru ei.

La Createrra®, avem împreună un vis: să creăm și să oferim clienților noștri o educație unică și autohtonă, în așa fel încât fiecare om să trăiască viața pe care și-o dorește.

Compania noastră colaborează atent și autentic cu traineri și creatori de calitate excepțională, de pe teritoriul întregii țări și din diaspora, fiind permanent aliniați cu intenția de a aduce un plus de valoare fiecărei comunități în care alegem să ne implicăm.

Forma concretă în care se manifestă existența Createrra® este prin organizarea de cursuri  transformaționale și sesiuni individuale pentru adulți și copii precum și oportunitatea de a-ți vedea propria AURA la aparatul Kirlian.

Ceea ce oferim noi sunt experiențe memorabile care produc salturi în ceea ce este posibil pentru români și România.

Valorile care stau la fundamentul echipei noastre:

Pasiune – act de autodăruire prin care este accesată nelimitarea în ceea ce este drag sufletului tău.
Abundență – capacitatea unui om de a trăi concomitent în fericire, bucurie, sănătate, vitalitate și simț al scopului.
Creativitate – curajul de a păși, din nimic, dincolo de ceea ce este spre ceea ce poate fi, prin inventarea de posibilități acționabile.
Echilibru – emoția unei persoane atunci când nu este  nimic de adăugat și nimic de eliminat din viața ei pentru a își îndeplini menirea sa în lume.

Rezultatele pentru care ne dăm cuvântul, la Createrra®, sunt expresia personală a trăirilor care vin cu valorile de mai sus, într-un cuvânt PACE. Pace sufletească, pace interioară, pace materială, comunicațională sau în sănătate – toate aceste aspecte vin din unicitatea instrumentelor practice, a tehnologiei spirituale și a salturilor de conștiință pe care le punem la dispoziția oamenilor.

Intenția noastră pe termen lung este aceea de a cauza maturizarea spirituală a sistemelor educaționale, politice și sociale, prin transformarea umanității la nivel de comunicare și comportament.

Vă invităm să trăiți liber și autentic, împreună cu toată lumea!

Felul meu de a fi este bazat pe dorința mea de a-mi trăi viața la potențial maxim și în concordanță cu valorile mele interioare: pace, armonie, echilibru, responsabilitate, integritate, autenticitate, iubire și libertate. În cadrul Createrra am regasit aceste valori ca fundație a proiectelor ce sunt dezvoltate. Pentru mine echipa Createrra reprezinta o comunitate care a creat un context în care oamenii pot sa împărtășească propria lor poveste de viața fără a fi judecați și diminuați, pentru a putea atinge adevăratul lor potențial. După participarea la evenimentele din cadrul Createrra am primit multe informații valoroase și ușor aplicabile pentru a descoperi și a trăi zi de zi adevărul personal într-un cadru plin de echilibru, iubire, claritate și fericire.

Liviu Zaharia

Intalnirea cu Marius şi cu Andreea a venit ca o ploaie caldă de vară, care a născut transformări extraordinare în fiinţa mea. I-am cunoscut la cursul “Trăiește Viaţa în Termenii Tăi” din decembrie 2017, iar participarea la acest curs a fost o decizie extraordinara întrucât Marius Spiridon este omul magic, care schimbă vieţi într-un mod uimitor. Oricine interacţionează cu ei nu poate decât să rămână cu dorinţa fermă de a se reinventa. Personal, experienţa cursului m-a ajutat să restabilesc integritatea în viaţa mea, să fiu autentică cu mine însămi, cu oamenii din jurul meu, dar să şi rescriu anumite obişnuinţe din viaţa mea. Pozitivismul şi energia pozitiva pe care le transmit Marius şi Andreea m-au adus împreună cu ei şi de Rebellionul nostru din 2017, când ne-am bucurat deopotrivă atât de trecerea în noul an pe care l-am ursit cu noi oportunităţi şi priorităţi, cât şi de momentele vesele trăite împreună. Pe scurt, sunt doi oameni fantastici, iar evenimentele lor unice întotdeauna declanşează schimbarea de care ai nevoie pe scara ta de evoluţie.

Mihaela H

Pentru mine, Createrra reprezintă spațiul de întâlnire între mine și sufletul meu. Indiferent de programul pe care l-am absolvit în ultimii doi ani, experiența a fost de aceeași natură și anume transformațională. Am identificat credințele care m-au oprit din a avea o relație împlinită și a trăi o viață sănătoasă și, prin instrumente simple și 100% eficiente, am creat ceva nou pentru mine. Astăzi, sunt recunoscătoare pentru relația pe care am creat-o cu sufletul meu și pentru accesul la nelimitare pe care l-am dobândit. Este magic să îmi trăiesc viața intenționat în fiecare moment!

Cristiana S.