PARTENERI CREATERRA

Arta de a NU vinde

ADNV

“Arta de a NU vinde” este brandul care propune o nouă filosofie de a face vânzări. În ziua de astăzi nu mai vorbim despre arta de a vinde, ci despre cum să vinzi ca o consecință a instrumentelor moderne pe care le avem la dispozitie. Este despre cum să îl aduci pe client în povestea ta, cum să îi oferi mai întâi valoare şi cum să construieşti o relaţie cu adevărat autentică. Şi abia apoi să vinzi.
 
ADNV pune la dispozitie o serie de produse si servicii care sa acopere antrenamentul constant si relevant, variat și neconventional, necesar cresterii si dezvoltarii omului de vanzari. Se învaţă prin practică și feedback-uri pe loc, prin exerciţii, provocări, jocuri, simulări cumpărător-vânzător, pitch-uri de vânzare, exemple, toate atât online, cât şi offline.
Brandul include bootcampuri, traininguri, cursuri, campionate şi conferinţe dedicate oamenilor de vânzări care îşi doresc să treacă la un următorul nivel în vânzări.
 
ADNV și-a propus să fie trendsetter în vânzări, să schimbe vânzările în România și România prin vânzări! Mai multe informații pe www.adnv.ro
Arta de a NU vinde

DIGITALERA

Digitalera este partenerul nostru de incredere pentru gestionarea site-ului.
 
Email de contact: sdigitalera@gmail.com