Obtainium este o aventură provocatoare care se desfășoară în necunoscut. Acest program îți spune verde-n față ceea ce tu ai evitat sa îți spui de ani buni. Pe parcursul celor 8 sesiuni din program vei descoperi locurile unde stai în propria ta cale către împlinire.
Obtainium este conceput sa te scoată din zona de confort și te va sprijini să descoperi viața ta dintr-o perspectivă în care vei redefini ceea ce este posibil în Universul tău.

Intenția programului este ca tu sa scoți la iveală acele evenimente, gânduri și comportamente prin care obiectivele și năzuințele tale cele mai de preț au fost amânate, abandonate sau declarate imposibile. Apoi prin metode și acțiuni, vei deveni conștient de propria putere de a direcționa viața ta către noutate și deschidere.

Felul în care privește comunicarea, integritatea, autenticitatea și afinitatea față de oamenii din jurul tău este transformată de Obtainium, lăsând la sfârșitul acestui program cale liberă spre ceea ce-ți face inima să bată.

Promisiunea programului este că după această aventură, tu vei fi de nerecunoscut pentru propria persoană, dar și pentru ceilalți, găsind puterea, curajul și inspirația de a explora teritoriile interzise din viață.  

Obtainium este fundamentat pe teme dificile, misiuni “imposibile” și dialoguri cu “fluturi în stomac” pe parcursul cărora temeliile propriei tale vieți vor fi transformate spre a conține ceea ce ți-ai spus că nu poți avea niciodată.

În acest program de transformare a propriei tale vieți vei obține:
Conștientizarea și acceptarea tuturor situațiilor din trecut ca parte absolut necesară pentru dezvoltarea ta personală.
Descoperirea a noi moduri de a acționa care te vor ajuta sa îți recreezi propria viață.
Crearea conștientă de noi experiențe prin puterea intenției.

Prețul programului – 1500 Euro – cu Marius Spiridon.

Prețul programului – 500 Euro – cu Vlad Grigore.

Este programul prin care Marius m-a ghidat și mă ghidează și în prezent către claritate în multe domenii ale vieții, în care, în trecut am suferit. Am descoperit amintiri dureroase și îngropate în subconștient, pe care le aduceam la suprafață sub formă de revoltă și alte stări de neințeles, pe atunci și care se răsfrângeau în relațiile cu oamenii din jurul meu. Acum am ajuns la nivelul la care le conștientizez si le înțeleg, simțindu-mă, în final, împăcată și eliberată.

În această călătorie am descoperit ce frumoasă este autenticitatea și că accesând-o, am putut restabili relații puse într-un “colț negru”, la care, în trecut, mă uitam cu vinovăție sau dispreț și pe care le-am crezut pierdute definitiv.

În aceeași măsură, sunt în procesul în care mă descopăr constant și învăț să mă accept așa cum sunt, fără măști și fără ascunzișuri. Prin curațenia mea, învăț, deopotrivă, să accept oamenii din jurul meu așa cum sunt ei, fără a-i judeca și a simți nevoia de a-i schimba.

Mă bucur nespus că am făcut alegerea de a mă înscrie în Obtainium și că aleg în continuare calea spre transformare! Iti sunt recunoscătoare ție, Marius, pentru toată implicarea, iubirea, dăruirea și energia pe care o depui, pentru ca eu să cad la pace cu mine însămi și îți mulțumesc că îmi ții felinarul aprins în drumul meu spre casă!

Bianca Ioan

O călătorie în 7 pași a câte 8 ședințe în care treci prin toate domeniile vieții și primești o întreagă paletă de INSTRUMENTE CONCRETE pentru a-ți atinge orice obiectiv ai putea avea: financiar, spiritual, relațional, social etc.

Obtainium este despre intenții clare, salturi de conștiință și schimbări spectaculoase de paradigmă.

Este despre a descoperi cine ești, de ce faci ceea ce faci și cum poți fi persoana care dă check tuturor obiectivelor de pe lista PROPRIE.

Rezultatele mele? Demontarea credințelor vechi care mă țineau încorsetată ca într-o camasă de forță, vindecarea relațiilor cu mama și tata, o relație de cuplu bazată pe iubire, conectare, bucurie, respect, curățarea relațiilor cu prietenii, schimbarea unui job în care eram nefericită cu proiecte care mă împlinesc pe toate planurile. Și încă nu am terminat … 🙂

Aida Matache

Când mă gândesc la Obtainium se produce o explozie în interiorul meu. Se lasă cu artificii. Iar artificiile acestea reprezintă toate provocarile prin care am trecut și care mi-au schimbat pur și  simplu cursul vieții. Obtainium a fost o aventură în necunoscut la sfârșitul căreia pot spune că m-am născut a doua oară. Cu ajutorul acestui program am reușit să fac pace cu versiunea mea din trecut, mi-am îmbunătățit relațiile cu familia și cu cei din jurul meu, m-am redescoperit pe mine și mi-am pus bazele unei vieți trăite în putere personală.

Simt o recunostinta nemărginită și doresc să îi mulțumesc și pe această cale lui Marius Spiridon, cel care mi-a arătat drumul spre acest Univers al puterii personale!

Denisa Bularca