Programul Obtainium pentru copii se desfășoară pe parcursul a 8 sesiuni, în întâlniri 1:1 și îi sprijină să își descopere potențialul lor absolut și menirea cu care au venit în această lume.

În cadrul sesiunilor, copiii observă propriile credințe limitative și învață cum să nu se mai lase opriți de ele și au acces la instrumente pentru a pune în loc conversații de putere.

Odată ce au descoperit conversațiile interioare și există un spațiu curat, cu sprijinul nostru, copiii înțeleg că permanent pot avea acces la ambele lumi din interiorul lor și anume la identitatea lor (mintea și corp) care se conectează doar la trecut și le indică că sunt într-un fel sau altul și la ființa lor (conștiința) care este creativă, inovatoare și permanent orientată spre creștere. Înțelegerea celor două lumi și felul în care funcționează fiecare dintre ele le va dărui copiilor acces la a picta propria lume în culori frumoase, cu intenții și cu povești puternice care să-i sprijine în a-și trăi viața cu un sens al împlinirii.

Împreună, prin exerciții simple și eficiente, descoperim credințele copiilor și îi sprijinim să creeze încontinuu în lumea lor povești care să le dea putere și să îi conecteze cu oamenii din jurul lor la un nivel profund.

Relațiile cu oamenii din jur sunt cele care aduc în viața noastră experiențe frumoase, momente memorabile.
În consecință, aceste tehnici vin să îi sprijine pe copii să se genereze și să stabilească
relații puternice și autentice cu cei din jur

În sesiunile de Obtainium pentru copii, vor învăța să comunice ce simt, ce gândesc și să aibă încredere în cine sunt ei în interiorul lor.

De asemenea, în cadrul sesiunilor individuale, copiii înțeleg importanța organizării activităților și generarea fiecărei zile apelând la ființa creatoare din interiorul lor. Abordăm teme privind planificarea a ceea ce este important pentru ei și necesitatea acțiuniii către obiectivele personale.

Aducând în lumină cele mai arzătoare probleme pe care copilul tău le are, îl sprijinim să își găsească misiunea personală (a felurilor de a fi) la acest moment din viața lui.

În aceste sesiuni, sufletele tinere și pline de inocență descoperă că sunt un spațiu și că ei pot crea în interiorul acestui spațiu ceea ce își doresc cu adevărat să experimenteze. Astfel, copiii au acces la o viață trăită intenționat și cu sens!

Programul Obtainium aduce în lumea copilului tău:

Transformarea credințelor limitative în povești de putere

Acces la lumea acțiunilor și înțelegerea lumii conversațiilor

Generarea de posibilități generative care îi aduc prezență

Descoperirea misiunii personale

Prețul programului – 500 Euro.