MIRACOL - CREATERRA

O TRANSFORMARE HOLISTICĂ

Programul MIRACOL este un concept creat din dorința de contribuție pentru umanitate cu
scopul de a genera o transformare la nivel holistic pentru toți oamenii care doresc un
restart în propria viață. Programul îmbină activități sportive și instrumente pentru cunoașterea puterii personale. Credința noastră este că pentru a genera o transformare puternică, este nevoie de salturi de conștiință pe fiecare dintre cele două arii: spirituală și fizică.

Programul este conceput ca o vânătoare de comori. Fiecare activitate sportivă este recompensată cu un număr de puncte și, în funcție de numărul de puncte obținute,
participantul este recompensat cu diferite premii din partea echipei Createrra (cărți, cursuri de transformare personală, sesiuni individuale de coaching) cu scopul de a crește nivelul de conștientizare pentru fiecare om. În MIRACOL, participantul are libertatea de a seta limitele zonei de confort.

SISTEMUL NOSTRU DE PUNCTARE

ALERGARE

Alergarea în aer liber este o terapie folosită cu mii de ani în urmă și are rezultate imediate la nivel de organism. Cum? Prin consolidarea încrederii în sine, îmbunătățirea stării de spirit, stimularea creativității și memoriei.

DANS

Terapia prin dans a funcționat dintotdeauna atât pentru trup, cât și pentru minte. Prin dans se eliberează endorfine care aduc beneficii reale în viața emoțională a fiecărei persoane.

PROVOCĂRI FULGER

Viața însăși este un șir de  provocări. Secretul unei vieți împlinite nu este de a nu avea provocări, ci de a învăța cum să te raportezi la ele. Cum? Această putere de a înțelege și îmbrățișa provocările o exersezi chiar în MIRACOL.

CUM ARE LOC TRANSFORMAREA?

Prin punctele acumulate, participantul obține acces la programe transformaționale organizate de Createrra în colaborare cu Asociația Suflete Libere.

1 km de alergare în aer liber valorează 1 punct (atât activitățile de grup, cât și cele individuale sunt punctate)
1 h de dans valorează 20 de puncte (orele de dans sunt disponibile de 2 ori pe săptămână)

Alergarea de la lansarea programului Miracol de care îți poate spune Vlad Grigore, a însemnat să alerg pe un traseu în care am stabilit de acasă să-mi fac propriul record: 12 km.

Au fost 11.56, așa mi-a arătat telefonul (nu-mi place să mă mint)

Pe traseu am avut tot felul de conversații, vedeam oameni care începuseră deja alergarea și care au rezistat foarte mult pe traseu, nu din grupul nostru. Îmi știam ritmul și nu doream să demonstrez nimănui nimic doar știam ca Pot odată ce am pășit spre Alergare.

Am renunțat la a mă compara, erau diferiți oameni, unii începuseră mai devreme, alții mai târziu, unii se vedeau că fac față foarte bine, alții mai puțin, dar eram cu toții Acolo, iar eu printre ei. Pe ultimul tur m-am lăsat în pace, m-am lăsat să fiu Blândă, să nu mă intereseze Premiul, eram deja câștigată, făceam ceva Nou, lângă atâția oameni Liberi.

Am răspuns Bucuriei, Motivației și Libertății pe care o am (indiferent de traseul vieții)

Și m-am văzut câștigătoare. Sunt un Miracol, ești un Miracol!

Olga Brătulescu

Alege unul dintre următoarele pachete disponibile:

Dacă dorești mai multe detalii, o poți contacta pe Aida Matache la
aida@createrra.ro sau la 0726 320 002

IMPLICĂ-TE ALĂTURI DE NOI

Programul Miracol este un proiect de contribuție organizat de Asociația Suflete Libere alături de Createrra. Veniturile acumulate prin acest program vor susține înființarea echipei naționale de fotbal
a tinerilor cu deficiențe parțiale de vedere.
De 4 ani România este reprezentată la campionatul european și alte competiții internaționale de echipa
națională de fotbal de complet nevăzători susținută de Federația Română de Fotbal.
În prezent nu există o echipă pentru cei cu vedere parțială.

Intenția noastră este de a face o diferență în viețile celor care au deficiențe parțiale de vedere. Dorința noastră este să îi stimulăm în a descoperi pasiuni, în a se conecta cu ceilalți și a face parte dintr-o comunitate de oameni dornici de evoluție.

 Îți suntem recunoscători pentru contribuția ta!

 Echipa MIRACOL este aici pentru tine

 vlad.grigore@createrra.ro

 Tel: 0737.333.661