LUX DIVINA

Pentru mai multe detalii, îl poți contacta pe Marius Spiridon la marius@createrra.ro

LUX DIVINA este un program de monitorizare a aurei personale cu aparatul Crownscope care folosește tehnologia kirliană. Ai ocazia să descoperi detaliile subtile ale sufletului tău. Lux Divina reprezintă următorul nivel de evoluție pentru fiecare persoană și este creat cu intenția ca tu să primești claritate cu privire la impactul pe care îl are conștiința în structura sufletului tău, gândurilor tale, acțiunilor tale și al realității pe care o experimentezi în fiecare moment.

Care este promisiunea programului?

Prin identificarea exactă a firelor tale energetice, aliniezi ființa cu identitatea și observi efectele create de conștiința ta. Ai acces direct la pârghii reale și directe în conexiunea cu sufletul tău.

Obții abilitatea de a face legătura profundă între ceea ce gândești și motivul pentru care experimentezi viața în acest fel chiar acum.

Descoperi puterea și claritatea pentru o creație intenționată a vieții tale.

Creezi obiective energetice și fizice concrete pe care le duci spre realizare.

Pentru mai multe detalii, îl poți contacta pe Marius Spiridon la marius@createrra.ro

Cum se desfășoară?

În Lux Divina, ai acces direct la monitorizarea științifică disponibilă în mod activ în instituții științifice și medicale din SUA, Anglia, Germania, Coreea, Spania și alte țări cu scopul de a măsura câmpul energetic.

Cu tehnologia kirliană descoperi propriile variațiuni, cicluri de productivitate și creativitate, dar și felul în care tiparele tale de gândire și relaționare au impact asupra felului în care creezi contexte în propria viață și, astfel, ai oportunitatea de a face o diferență reală chiar în acest moment.

În acest program, ai acces la 1, 4, 8 sau 20 de scanări cu aparatul Crownscop, de tip Kirlian pentru măsurarea aurei personale.

Pe baza rezultatului scanării, primești o sesiune de interpretare și recomandări de la traineri Createrra, special antrenați pentru a lucra cu această tehnologie.

Astfel, poți face o diferență pentru tine, fiind conștient de ceea ce poți crea nou pentru a alinia ființa ta, nu numai la nivel de centre energetice, dar și la nivel de abundență, conectare, inspirație, vitalitate și wellbeing.

Pentru mai multe detalii, îl poți contacta pe Marius Spiridon la marius@createrra.ro

Alege unul dintre următoarele pachete disponibile:

Dacă dorești mai multe detalii, îl poți contacta pe Marius Spiridon la
marius@createrra.ro