Tu, suflet frumos, ai un rol deosebit în lumea asta! Cum ar fi să știi care este misiunea cu care ai pășit pe acest pământ și care sunt darurile tale cele mai prețioase? Cum ar fii să îți trăiești viața intenționat, ghidat după propriile valori și principii? Cum ar fi ca fiecare decizie să te onoroze pe tine și pe cei din jurul tău? Ți-ai imaginat cum este să trăiești o viață în libertate și pasiune? Toate acestea sunt posibile pentru tine.

Generația Z este un program special dedicat tinerilor cu vârsta între 18-28 de ani cu scopul de a-i ghida în a-și descoperi pasiunea, puterea interioară și puterea de a acționa în fiecare moment. Acest curs cuprinde 8 întâlniri de descoperire, conștientizări și creație.

Este o imersiune în care te descoperi pe tine, dezbrăcat de credințe împrumutate de la părinți, bunici sau prieteni. Stai față în față cu adevărul tău personal și ai acces la instrumente simple prin care înveți să înlocuiești conversațiile limitative cu conversații interioare de putere.

Obții încrederea în tine la un nivel de vibrație înaltă. Descoperi cum este să te accepți așa cum ești și așa cum nu ești. Îți descoperi pasiunile și îți dai voie să creezi un viitor nou pentru tine, fiind prezent la darurile tale și la cine ești tu, suflet frumos. Este o imersiune despre tine, care te sprijină în a descoperi potențialul tău absolut

În plus, în cadrul programului ai acces la discuții cu manageri de resurse umane care vin să te sprijine în a-ți crea propriul CV, care te îndrumă cum să te pregătești pentru un interviu și descoperi care sunt principalele calități pe care le apreciază un intervievator la candidatul său. 

Acesta este un program despre tine în care ai posibilitatea să te reconectezi cu ființa ta și să definești acțiuni noi pentru propria viață. Aceste sesiuni sunt despre a simți, a alege, a te conecta, a te aprecia, a te descoperi, a crea, a fi fericit. 

Ți-ai imaginat vreodată cum ar arăta o zi impecabilă pentru tine? Cum te-ai simți? Pe cine ai avea alături? Care sunt activitățile pe care le-ai face zi de zi? Cum ai contribui în viețile celorlalți? 

Acest program te pune față în față cu potențialul tău absolut și te sprijină în a crea acțiuni care să te onoreze pe tine. Este un program care îți propune să îți dea credințele peste cap, să te scuture și totodată să te adune cu grație, iubire și posibilități nelimitate. 

Prețul programului este de 245 lei.

Noi, creatorii programului, vedem în tine o posibilitate pentru întreaga lume. Știm că nu ești aici întâmplător și intenția noastră este să te sprijinim astfel încât să-ți trăiești viața în termenii tăi, într-un sens al total împlinirii!