Copiii, în esența lor, prin inocență, iubire necondiționată și nelimitare vin pe lume cu un dar: să ducă umanitate la următorul nivel, să ne inspire pe noi, adulții, către noi posibilități în viețile noastre. Ei vin aici cu scopul de a ne ghida, a ne învăța și de a ne arăta simplitatea acolo unde mintea noastră refuză să vadă o soluție. 

Copiii pășesc cu gingășie, emoție și curiozitate în fiecare moment al evoluției lor și totodată, pe măsură ce adaugă noi experiențe în propria existență, o dată cu ele își formează și propriul set de credințe și sunt într-o continuă transformare și formare. Fie că aceste credințe onorează conversații precum “mi-a spus mama că nu sunt bun de nimic și nu merit sacrificiile ei” sau conversații precum “ești puternic și ai tot ceea ce îți trebuie să trăiești o viață împlinită”, ele se întipăresc întotdeauna la nivel de subconștient ca adevăruri absolute și sunt respectate cu strictețe pe tot parcursul vieții.

Generația Alpha este un program special dedicat copiilor între 7-13 ani creat cu scopul de a le oferi generațiilor tinere instrumente simple prin care să se conecteze cu potențialul lor absolut.

În cadrul întâlnirilor, copiii descoperă propriile credințe limitative și creează alături de traineri special pregătiți soluții pentru a pune în loc conversații de putere. Acesta este un program în cadrul căruia copii își dezvoltă în fiecare moment inteligența emoțională prin interacțiuni în cadrul grupului, dar și prin acțiuni sau comunicări ulterioare către membrii familiei, profesori sau alte persoane pe care ei însuși le descoperă în cadrul exercițiilor. Este programul în care fiecare suflet se descoperă pe el însuși, își descoperă lumina și darurile din interior. 

Generația Alpha este un program care promite încredere în sine, libertate în exprimare, compasiune, înțelegere, libertatea în a alege, capacitatea de a fi prezent asupra poveștii create în urma unui eveniment, dezvoltarea creativității și a sentimentului de empatie.

Intenția din spatele programului este de a aduce o contribuție reală în evoluția generației tineri prin a-i sprijini pe copii să treacă în viața de adolescenți, și mai apoi adulți, cu putere, claritate, încredere, viziune și sens al vieții. 

Te invit așadar să îi faci cel mai frumos cadou copilului tău și să îl sprijini în a trăi o viață în libertatate, iubire și coerență!

Prețul programului este de 145 lei.

Evenimentele Generația Alpha au loc periodic, de aproximativ 2 ori pe lună, sâmbăta sau duminica în intervalul orar 10:30- 13:30