Echipă - CREATERRA

Marius Spiridon – Ministerul Abundenței

Caut, descopăr, creez și aplic noi feluri de a fi și prin asta îmi asum și împărtășesc această libertate cu oamenii din jurul meu. În Createrra, facilitez oamenilor accesul la propria devenire. Acest lucru este posibil de fiecare dată când înțelegem saltul de la „a fi în viață” și „a trăi”. Scopul meu în această organizație este ca Tu, cel care citești aceste rânduri, să accepți, prin evenimentele noastre, puterea de a fi izvorul lumii în care trăiești. De aceea, sprijin oameni, familii, organizații, companii și comunități să creeze ceea ce le îndeplinește visele, planurile, obiectivele și idealurile. Pentru a fi în postura de a oferi, creez în fiecare moment posibilități de a trăi responsabil, autentic și integru.

Misiune:Prin curățenia mea fizică și spirituală obțin liniștea sufletească care care îmi dă puterea să transform oamenii”. 

Andreea Toniciuc – Ministerul Dăruirii

Sunt autoarea cărții „Posesorii Busolei” și președintele Asociației Suflete Libere. Am petrecut ultimii 5 ani din viață contribuind în viețile oamenilor atât prin proiectele sociale pe care le-am inițiat, cât și prin programele pe care le creez alături de echipa Createrra. După o curățare detaliată a propriei mele vieți, doresc să ofer oamenilor unelte care aduc împlinire și armonie și care scot tot ce e mai bun din spiritul uman. Cred că toți oamenii pot fi cine sunt ei cu adevărat și pot ajunge la o viață împlitoare și armonioasă. Acest fel de viață poate fi o realitate pentru toți cei care sunt dispuși să se uite cu curaj la viața lor și să admită adevărul care există.

Misiune:  „Generând libertate în fiecare moment, obțin armonia care-mi dă puterea de a inspira oamenii.

Vlad Grigore – Ministerul Armoniei

Un om al oamenilor. Un profet al armoniei și al egalității ce face din implicarea fără de cusur, o misiune ce este onorată în fiecare zi și cu fiecare acțiune. „No days off” este motto-ul ce mă recalibrează în momentele în care tind să îmi iau o pauză de la misiunea mea de a fi printre semeni, sprijinindu-i în călătoria lor spre eternitate. Dintotdeauna am crezut cu tărie că viața este despre a contribui, iar alături de echipa Createrra am descoperit că generarea, dăruirea, contribuția sunt la ele acasă. AICI imposibilitatea moare de foame în fiecare zi.

Misiune:  „În Misiunea Sufletului De A Fi Printre Semeni Călăuzindu-i Spre Eternitate!

Andreea Orîndaru – Ministerul Inspirației

Eu sunt Andreea (uneori mai semnez și sub numele de Omul Pentru Oameni) și de formare sunt om de marketing și de suflet sunt om de creștere umană, dedicată pasiunii și dăruirii în orice formă, moment, context. Printre contextele cele mai diverse în care ne putem întâlni se numără: pe holurile ASE (unde predau 🙂 ), în cursuri transformaționale și de creștere (în special în programele companiei Createrra, la fondarea căreia am contribuit), în momentele în care cauți consultanță în marketing și servicii de design grafic (te pot sprijini cu astfel de lucruri prin propria mea companie, Human Marketing), pe ringul de dans sau la cursurile de dans (iubesc să dansez și predau UrbanKiz).

În fiecare din aceste locuri, promit să-ți fiu sprijin, să-ți fiu alături cu iubire, empatie, atenție, dedicare, bucurie și, cel mai important, pasiune din toată inima! Îmi iau angajamentul că îți voi aduce inspirație zi de zi, beculețe aprinse, bunătate pe pâine și iubirea de oameni și de România.

Misiune:  Libertatea mea naște creativitatea de a dărui iubirea prin care aduc împlinire în lume.

Cristina Gliga – Ministerul Expansiunii

Pasiunea este oxigenul meu ce îmi oferă posibilitatea să creez și să inspir zi de zi. Impecabilitatea este acel ulei care îmi lubrifiază fiecare detaliu dintr-o acțiune ca toate să funcționeze în unison. Echilibrul este apa care mă face să o caut mereu și să mă simt împlinită atunci când o obțin. Pasiunea, Impecabilitatea și Echilibrul sunt valori cu care mă trezesc și inspir fiecare om ce îmi pășește pragul sufletului.

Misiune:  „Prin Responsabilitate obțin Încrederea și Libertatea de a Inspira oamenii să își găsească Echilibrul!”

Emil Sîrbu – Ministerul Expansiunii

Cum spunea Mark Twain, în viață sunt 2 zile importante: prima este cea în care te naști și a doua este cea în care înțelegi pentru ce te-ai născut. În Createrra, am descoperit a doua zi importantă din viața mea, doar că am mai îmbogățit-o cu o doză de valori puternice pe care le onorez zilnic și inspir și pe alții să le întruchipeze în propriile lor vieți. Tot ce fac în fiecare moment din viața mea este să trăiesc intenționat și acolo viața capătă sens.

Misiune:  „Prin Autenticitate, obțin puterea și libertatea de aduce claritate și armonie în lume.”