Marius Spiridon – Ministerul Abundenței

Caut, descopăr, creez și aplic noi feluri de a fi și prin asta îmi asum și împărtășesc această libertate cu oamenii din jurul meu. În Createrra, facilitez oamenilor accesul la propria devenire. Acest lucru este posibil de fiecare dată când înțelegem saltul de la „a fi în viață” și „a trăi”. Scopul meu în această organizație este ca Tu, cel care citești aceste rânduri, să accepți, prin evenimentele noastre, puterea de a fi izvorul lumii în care trăiești. De aceea, sprijin oameni, familii, organizații, companii și comunități să creeze ceea ce le îndeplinește visele, planurile, obiectivele și idealurile. Pentru a fi în postura de a oferi, creez în fiecare moment posibilități de a trăi responsabil, autentic și integru.

Misiune:Prin curățenia mea fizică și spirituală obțin liniștea sufletească care care îmi dă puterea să transform oamenii”. 

Andreea Toniciuc – Ministerul Dăruirii

Sunt autoarea cărții „Posesorii Busolei” și președintele Asociației Suflete Libere. Am petrecut ultimii 5 ani din viață contribuind în viețile oamenilor atât prin proiectele sociale pe care le-am inițiat, cât și prin programele pe care le creez alături de echipa Createrra. După o curățare detaliată a propriei mele vieți, doresc să ofer oamenilor unelte care aduc împlinire și armonie și care scot tot ce e mai bun din spiritul uman. Cred că toți oamenii pot fi cine sunt ei cu adevărat și pot ajunge la o viață împlitoare și armonioasă. Acest fel de viață poate fi o realitate pentru toți cei care sunt dispuși să se uite cu curaj la viața lor și să admită adevărul care există.

Misiune:  „Generând libertate în fiecare moment, obțin armonia care-mi dă puterea de a inspira oamenii.

Vlad Grigore – Ministerul Armoniei

Un om al oamenilor. Un profet al armoniei și al egalității ce face din implicarea fără de cusur, o misiune ce este onorată în fiecare zi și cu fiecare acțiune. „No days off” este motto-ul ce mă recalibrează în momentele în care tind să îmi iau o pauză de la misiunea mea de a fi printre semeni, sprijinindu-i în călătoria lor spre eternitate. Dintotdeauna am crezut cu tărie că viața este despre a contribui, iar alături de echipa Createrra am descoperit că generarea, dăruirea, contribuția sunt la ele acasă. AICI imposibilitatea moare de foame în fiecare zi.

Misiune:  „În Misiunea Sufletului De A Fi Printre Semeni Călăuzindu-i Spre Eternitate!