Abundența conține în natura sa, printre nenumărate alte posibilități, și puterea dăruirii. De aceea, Asociația Suflete Libere este pentru Createrra, mâna prin care dăruim sprijin și resurse comunităților din care facem parte.

Promisiunea Createrra este că 10% în profiturile obținute din activitățile sale sunt și vor fi orientate către scopuri caritabile, proiecte comunitare și evenimente cu caracter filantropic.

Asociația Suflete libere este organizația non-guvernamentală cu care am creat o relație pe termen lung în ceea ce privește investirea fondurilor pe care le returnăm comunității care le-a generat.

Asociația Suflete Libere intenționează sa facă o diferență în ceea ce privește abilitatea oamenilor de a genera prin acțiunile lor sustenabilitate, funcționalitate și unitate.

Relația dintre Createrra și Asociația Suflete Libere se bazează pe un context permanent de dăruire și ascultare a spațiului de umanitate care ne înconjoară.

Absolvenții, simpatizanții și susținătorii programelor inovate de către Createrra și Asociația Suflete Libere, vin permanent către noi cu oportunități de sprijin a oamenilor, cu locuri în care putem face o diferență pentru oameni sau natură.

În acest fel am creat împreună proiecte care oferă oamenilor din comunitățile pe care le creăm, șansa de a își transforma nu numai propriile vieți ci și pe cele ale celor cu care sunt în legătură.

Inspirația noastră vine întotdeauna din prezență. Permanent ne întrebăm: Ce putem dărui aici? Ce e necesar să creăm pentru a face o diferență aici? Cum putem să construim împreună ceva durabil și sustenabil?

Te invităm să fii un Om care dăruiește!

Prezentare proiecte Asociația Suflete Libere PDF

Fii Membru

Fii parte din Echipa Suflete Libere, a cărei scop este dăruirea și fă din actul de contribuție un obicei.  

Contribuție anuală: min 450 lei

Fii Voluntar

Dăruiește din timpul tău și alege să te implici alături de noi în următoarele proiecte

Fii Partener

Fii un lider dornic să antreneze alți lideri în a-și descoperi și trăi emoțiile generatoare ale actului de contribuție Contribuție anuală: min. 2000 Ron

Contribuții:

Asociația Suflete Libere

CUI: 36758309

IBAN: RO16BTRLRONCRT0366761801 

EMAIL: andreea.toniciuc@createrra.ro

Te invit cu drag alături de noi să participi la proiectele viitoare prin direcționarea celor 2 %.

Ce reprezintă 2%?

În conformitate cu OPANAF nr. 50/11.01.2019, orice contribuabil român poate alege să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit aferent anului financiar curent către un ONG (procentajul de 3.5% nu este aplicabil în cazul Asociatiei Suflete Libere).

Cum redirecţionezi 2% din impozitul pe venit? 

  1. Descarci Formularul 230.

     https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/cerere_230_2014.pdf

  2. Completezi formularul. Tot ce trebuie să faci este să adaugi şi datele tale personale  (cu majuscule). Nu trebuie să completezi secţiunea „sumă” – aceasta urmează a fi calculată de către organele fiscale.

Pentru a depune formularul completat, ai următoarele opţiuni:

  1. Îl depui personal în 2 exemplare la sediul ANAF de care aparţii. Lista completă a circumscripţiilor ANAF este disponibilă aici. 
  2. Printezi 1 exemplar şi îl trimiţi prin poştă cu confirmare de primire la sediul ANAF de care aparţii. Lista completă a circumscripţiilor ANAF este disponibilă aici.

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

În ultimă instanţă, un voluntar al Asociatiei Suflete Libere  poate prelua formularul 230 de la tine şi îl poate depune la ANAF, pe baza unui borderou predare-primire.

 Ne poţi contacta la andreea.toniciuc@gmail.com sau la tel. 0755858012.

ATENŢIE: Termenul limită de depunere a formularelor este 15 martie.

Îţi mulţumim din suflet!