Azi trăiesc ceea ce cu 2 ani în urmă era un vis, un ideal, acel ceva care părea imposibil. Numele meu este Ana-Maria și în același timp Polixenia, sunt mama a 3 copii, soție, fiica, prietenă, fondator ,trainer, antreprenor și consilier în dezvoltare personală. Povestea celor 2 ani este reală și scopul meu este să vă inspir prin totalitatea ei.

În urmă cu exact 2 ani, eram o coafeză de succes, aveam cliente, competențe profesionale, câștigăm foarte bine și împreună cu toate acestea o întreagă lista de frici, vinovăție, rușine, negare, tristețe și furie. Aveam familie și un job perfect, dar eram într-o suferință croșetată perfect pentru a mă simți groaznic de singură și lipsită de scop. Relațiile mele erau bazate pe minciuni, dominare, aroganță, manipulare, frică, vinovăție și nu mă puteam bucură de ele. Am decis să renunț la carieră mea de coafeză și să-mi iau o pauză de la cine eram. Am început să citesc și să caut răspunsuri pentru a îmi înțelege durerea interioară. Eu ador marea și de mică aveam o credință bine întipărită : “ la vârstă de 33 ani , am să continui ce a făcut Iisus”. Aveam 33 ani și 10 luni și transformarea în această nouă versiune a mea, chiar dacă era fantezia inocenței, nu părea a avea nici o șansă de materializare.

Într-o zi , pe Facebook, îmi apare “Transformare la mare” în luna iulie 20-27 iulie, din ce îmi aduc acum aminte. Cele 2 ingrediente transformare și mare și în plus ziua mea de naștere este pe 25 iulie, copilul din mine a înțeles mesajul și fără îndoială m-am înscris în acest program, fără să cunosc persoanele, programul sau orice alt detaliu pe care mintea mea dorește să cerceteze.

Am plecat de acasă cu încredere deplină în transformarea mea și am promis că am să fac tot ce îmi este posibil că să se întâmple. Credeam că am să-mi hrănesc nevoia de a ști multe lucruri și realitatea a fost că mi-am distrus povestea creată despre mine. Cu sprijinul lui Marius Spiridon, antivirusul programării mele, mi-am dat jos credințe, povești de victimizare și cel mai important mi-am recâștigat onestitatea și puterea de a fi transparență. A fost un program de 7 zile pentru 7 vieți. Am cunoscut unitatea, egalitatea și iubirea de semeni . Și da, m-am transformat, nu mi-au crescut aripi și nu levitez, nu trezesc morți și nu multiplic pâini , vorbesc oamenilor care doresc să asculte despre drumul înapoi spre IUBIRE. Întoarsă acasă , totul s-a schimbat, castelul de nisip al realității mele a fost distrus, eu eram altă și totul era altfel. A fost nevoie de răbdare, încredere și perseverență în distrugerea barierelor create în jurul inimii mele. Sunt atât de inspirată de programele create de Marius și am încredere în puterea transformățională ce este în spatele, împrejurul și între ele. Am continuat cu TVTT- Puterea Trecutului, Transformare la munte, TVTT- Puterea Prezentului, Transformare la mare ÎI. Am avut onoarea să fiu ghidată de puterea blândeții și fermității, de ascultarea și iubirea femeii care a creat acest context, Andreea Toniciuc, într-un program de 1 la 1. Am trecut prin multe breakdown-uri și prin tot atâtea breakthrough-uri. 

Ce am descoperit în urmă parcurgerii acestor etape esențiale este că nu este nimic de adăugat la cine sunt și că drumul este de a fi vulnerabil și a lasă suferință să te partunda, am înțeles că de ceea ce fugeam este de fapt ceea ce mă transformă. 

Cine sunt acum nu are o definiție diferită de cea de la începutul povestirii, frecvența de la care trăiesc viață este diferită. Nu declar că mi-am ridicat frecvența, ci că am distrus barierele create pentru a avea acces la ea. Ceea ce știu în urmă celor experimentate este că fiecare program parcurs a dus la eliberarea granițelor către libertate. Modul în care vorbesc și relaționez cu lumea exterioară este fără efort , nu gândesc ce spun, vorbesc din cine sunt. Prin libertatea am încredere în mine și creez leadershipul prin care oamenii simt Iubirea. 

Nu muncesc , am timp nelimitat , fac ce vreau și am suficienți bani pentru proiectele în desfășurare. Petrec timp cu copiii și soțul meu . Sunt sănătoasă și contribui activ în viață oricărei persoane care are nevoie de sprijin. Mă bucur de soare , de a face nimic și de încrederea nelimitată în viață. Nu vreau să schimb pe nimeni și contribui la schimbare în același timp. Nu vreau să fiu cineva și sunt cine ai tu nevoie să fiu. 

Intesitatea suferinței este direct proporțională cu distanță dintre inima și unde ești acum. Ai încredere că în viață există scurtături și că ai nevoie de oameni și de persevernta pentru a recunoaște drumul spre casă.